vineri, 19 aprilie, 2024

Cati bani a incasat Bianca Dragusanu ca sa plece de la Kanal D Romania la Antena1. Adevarul a iesit azi la iveala

Distribuie:

Publicat:

Chiar daca nu a rezistat prea mult in competitie, se zvoneste ca Bianca Dragusanu a avut foarte mult de castigat de pe urma participarii ei la Asia Express. Mai exact, o suma cu multe zerouri!

Bianca Dragusanu nu a rezistat prea mult in competitia Asia Express din cauza problemelor de sanatate, dar si din cauza traiului destul de greu, chiar daca sora ei i-a fost alaturi.

Pe parcursul show-ului a iscat foarte multe conflicte, atat cu ceilalti concurenti, dar si cu localnicii. Sustinea ca probele sunt prea grele, conditiile lipseau cu desavarsire, iar ea nu era obisnuita asa. Si ea si Oana au decis ca nu mai pot continua cursa si au abandonat-o. Iata ca acum s-a aflat ce suma a primit pentru a semna contractul de participare in emisiune.

Pentru participarea la show-ul filmat de Antena 1 in India se zvoneste ca Bianca ar fi fost recompensata cu 20.000 de euro, scrie Libertatea.

Cati bani primeste Bianca pentru o postare pe Instagram

Chiar si fara emisiune, abia reuseste sa gaseasca timp pentru a accepta toate propunerile de colaborare care-i vin de la diverse firme si saloane de infrumusetare!

La o simpla privire pe contul ei de Instagram, se pot remarca zilnic cateva promovari de produse, postari pentru care Bianca trebuie sa se deplaseze in diferite locatii, unde sa faca poze si filmulete. Pentru un astfel de „deranj’ primeste intre 1.500 si 2.000 de euro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img