marți, 19 martie, 2024

Cati bani cerea Daniela Crudu pentru o partida de amor. Ce tarife practicau alte vedete de pe piata

Distribuie:

Publicat:

Daniela Crudu a fost banuita ani buni ca face sexi pe bani, iar confirmarea oficiala a fost oarecum facuta. Fosta sistenta TV a fost pomenita intr-un mega-dosar de prostitutie care s-a lasat inclusiv cu arestari.

Daniela Crudu a tinut-o intre-o veselie cand a fost acuzata, in urma cu trei ani, ca face sex pe bani. Chiar daca se vorbea la vreme respectiva despre un dosar de prostitutie, instrumentat de procurori, vedeta nu a lasat sa se vada ca este afectata, mai ales ca nu era prima data cand i se puneau in spate aceste acuzatii.  

Acum cativa ani, s-a auzit ca intretine relatii sexuale cu Ioan Neculaie pentru sume de ordinul a mii de euro, lucru oarecum confirmat in momentul in care paparazzii au fotografiat-o in fata casei lui Neculaie de la Brasov. Momentul adevarului a fost acela cand Leo de la Strehaia a acuzat-o ca i-ar fi cerut 10.000 de euro pentru a petrece o noapte de pomina cu el.

Desi Cruduta a negat totul, putina lume i-a dat crezare. Totusi, in perioada cand a fost iubita lui Mihai Costea, asistenta tv s-a rupt total de gasca de prietene pe care o avea, insa cu care a reluat relatiile in momentul in care s-a despartit de fotbalist.

Simona Trasca se vindea ieftin

Cea supranumita „Pamela de Romania”, Simona Trasca s-a aflat si ea pe lista anchetatorilor in dosarul de proxenetism. Ea a devenit cunoscuta dupa ce s-a vehiculat ca ar fi fost amanta lui Dan Negru, iar apoi a continuat sa aiba o multime de relatii esuate, cele mai multe cu barbati straini de lumea showbiz-ului.

Blonda nu s-a aratat niciodata usa de biserica, mai ales ca aparitiile ei in cluburi nu erau deloc cuminti. Despre Trasci se zvonea ca nu avea un tarif prea mare si ca oferea adevarate show-uri incendiare atunci cand era chemata la petreceri private.

Emmy cerea 200 de euro

Pomenita in acelasi dosar de prostitutie, in 2010, cantareata a fost surprinsa de o camera de luat vederi in timp ce ii facea “nota de plata” unui client. Actiunea a avut loc intr-o camera de hotel, iar Emmy i-a cerut barbatului suma de 200 de euro pentru a intretine relatii sexuale normale si orale.

Cantareata nu a scos niciun cuvant despre acel flagrant nici pana in ziua de astazi, insa, imediat dupa aceea, ea a disparut din showbiz. In 2013, CANCAN.ro a reusit sa ii dea blondinei de urma. Aceasta a marturisit ca este distrusa din cauza mortii mamei sale, care a decedat in urma unei erori medicale, dar si ca are un iubit: “Nu vreau sa mai aud de showbiz, nu vreau sa ma mai aflu in lumina reflectoarelor. M-am cumintit, am un logodnic cu care vreau sa ma casatoresc. Lumea asta nu mai este pentru mine. Partenerul meu nu ma mai lasa sa vorbesc cu ziaristii. Acum ma ocup de afacerea iubitului meu”, a spus ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img