joi, 25 aprilie, 2024

Catinca Roman nu s-a casatorit niciodata. Care este motivul

Distribuie:

Publicat:

Catinca Roman nu s-a casatorit niciodata, desi de-a lungul timpului a trait povesti de iubire care pareau a se desavarsi la altar. Sora Oanei Roman a explicat care este motivul pentru care nu a imbracat niciodata rochia de mireasa.

Catinca Roman, in varsta de 51 de ani, este mama, femeie de afaceri, designer de succes, insa nu si-a intalnit niciodata sufletul pereche, persoana alaturi de care sa traiasca toata viata: „Am o prietena care ma streseaza sa ma casatoresc. N-am fost neaparat impotriva casatoriei, dar cred ca nici n-am intalnit persoana. Am profesia de a fi parinte. Cred ca nu toata lumea e facuta pentru asta. Ideal ar fi sa te casatoresti cu cel mai bun prieten. In primul rand, familia mea a fost foarte deschisa. Nu au pus presiune pe noi cand venea vorba despre viata privata”, – a marturisit Catinca Roman, la Rai Da’ Buni.

Catinca Roman are o fiica, pe nume Calina, in varsta de 19 ani, in urma unei relatii de lunga durata cu dansatorul Petre Dumitrescu, cunoscut sub numele de scena „Bebe”, fost component al unei trupe de stripperi: „La vremea respectiva, faptul ca am facut un copil necasatorita a fost privit intr-un mod dubios. Am avut comentarii si din partea celor apropiati. Acum e altceva, e cool sa fii parinte singur. Am fost ceruta in casatorie, dar nici nu mi-a trecut prin cap”, – a adaugat Catinca Roman pentru sursa citata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img