News Flash:

Cautare persoana presupusa inecata in raul Barlad.A fost gasita in mai putin de 3 ore

29 Octombrie 2015
2111 Vizualizari | 1 Comentarii
Detasamentul de Pompieri Barlad  a raspuns unei solicitarii, in localitatea  Simila a comunei Zorleni, in cursul serii trecute, in jurul orelor 2211, cu un autocamion de interventie si o barca pneumatica pentru cautarea si salvarea unei persoane presupusa inecata in raul Barlad.

Dupa trei ore de cautare, barbatul in varsta de 64 de ani a fost gasit inecat, la 2 km distanta fata de proprietatiile sale (o bicicleta si diverse materiale pentru pescuit).

Cei noua pompieri militari care au participat la misiunea de cautare, sub comanda comandantului Detasamentului de pompieri Barlad, au cautat atat de-a lungul malurilor precum si pe albia raului cu o barca pnenumatica, in ciuda vizibilitatii reduse din cauza noptii si necunoastere cu exactitate a locului unde s-a inecat, au reusit gasirea persoanei disparute in mai putin de trei ore.

raul barlad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Mihai  | #3784
Voința și dorința, când sunt combinate corect, fac o pereche irezistibilă. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:mihaisidianapavel@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1374 (s) | 35 queries | Mysql time :0.035828 (s)