vineri, 29 martie, 2024

Cauza decesului lui Ilie Balaci. Initial s-a crezut ca este vorba despre un accident vascular

Distribuie:

Publicat:

Politistii doljeni au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta in cazul decesul lui Ilie Balaci, precizand ca aceasta masura se ia cand nu este eliberat certificatul de deces si se efectueaza necropsia pentru a se stabili cauza mortii.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, politistii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta dupa decesul lui Ilie Balaci.

Ei au explicat ca aceasta este procedura standard care este urmata atunci cand nu se efectueaza certificatul de deces. In acest caz a fost dispusa efectuarea unei necropsii pentru a stabili care a fost cauza mortii fostului fotbalist.

In acelasi timp, digisport.ro scrie ca, dupa ce duminica dimineata s-a spus ca un accident vascular cerebral (AVC) i-ar fi provocat stopul cardio-respirator fostului mare fotbalist, de fapt, a fost vorba despre un infarct miocardic. Rezultatele oficiale ale autopsiei inca nu au fost date, insa jurnalistii din Craiova au aflat ca aceasta este cauza decesului la doar 62 de ani a marelui fost fotbalist.

Trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus, luni dupa-amiaza, la stadionul Ion Oblemenco, iar marti dimineata va fi dus pe terenul de fotbal, unde va avea loc o slujba religioasa oficiata de un sobor de preoti de la Mitropolia Olteniei. Slujba de inmormantare va fi oficiata de un sobor de preoti in frunte cu Mitropolitul Olteniei, IPS Irineu.

Potrivit unui comunicat al Primariei Craiova, luni, de la ora 13.00, trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci a fost depus la Biserica Sf. Ilie, unde va ramane pana la ora 17.00, cand va avea loc plecarea spre Stadionul Ion Oblemenco. La ora 17.30 trupul va fi depus la stadion, iar o jumatate de ora mai tarziu va avea loc o slujba oficiata de un sobor de preoti de la Mitropolia Olteniei.

Marti, incepand cu ora 9.00, trupul fostului fotbalist va fi depus pe terenul stadionului Ion Oblemenco, iar de la 11.30 un sobor de preoti de la de la Mitropolia Olteniei va efectua pe teren o slujba in memoriam.

Conform sursei citate, la ora 12.15 este programata plecarea spre Biserica Sfantul Ilie, iar de la ora 13.00 aici va avea loc slujba de inmormantare, oficiata de un sobor de preoti in frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei.

De la ora 14.00 are loc plecarea cortegiului spre Cimitirul Sineasca.

Cortegiul funerar se va deplasa pe traseul: Biserica Sf. Ilie – Primaria Municipiului Craiova – Universitatea din Craiova – Calea Bucuresti – Pasajul Suprateran – Strada Amaradia – Strada George Enescu – Cimitirul Sineasca.

Fostul international Ilie Balaci a decedat, duminica, la Craiova, la varsta de 62 de ani.

ISU Dolj a precizat, intr-un comunicat, ca decesul fostului fotbalist Ilie Balaci a fost constatat dupa ce medicii au executat mai multe zeci de minute manevre de resuscitare.

Ministerul Sanatatii a declansat o ancheta cu privire la decesul fostului fotbalist Ilie Balaci, a anuntat, luni, ministrul Sanatatii Sorina Pintea, care a precizat ca a trimis la Ambulanta Craiova o echipa de specialisti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img