vineri, 19 aprilie, 2024

Cauza mortii Stelei Popescu: de ce boala suferea marea actrita

Distribuie:

Publicat:

Actrita Stela Popescu, care peste o luna implinea 82 de ani, a fost gasita moarta, joi, la domiciliul ei. Stela Popescu, una dintre cele mai cunoscute actrite din Romania, era diagnosticata de mai multi ani cu diabet. Apelul la 112 a fost facut de fiica sa adoptiva, care a gasit-o prabusita in casa. Suferise un stop cardiorespirator.

Ultima data, Stela Popescu a urcat pe scena acum doua zile, la 21 noiembrie. Juca inca in doua spectacole la Teatrul „Stela Popescu” de la Tineretului. „Nu am niciun secret, dar sunt doua lucruri importante in viata unui om: mostenirea genetica si dragostea de viata. Daca faci o profesie care te satisface, nu mai conteaza atat de tare banii. Daca esti foarte bun, atunci ceea ce iti vine de acolo ii ajunge sa supravietuiesti. Nu vreau avion personal, nu masini, marea mea bucurie este ca am reusit in aceasta profesie”, spunea Stela Popescu intr-un interviu pentru Digi24, acordat in 2013. „Mama m-a sustinut grozav, doar ca nu ma credea cea mai desteapta si cea mai frumoasa. in ultimele luni de viata, mama mi-a spus: Cand intri tu in scena, rasare soarele. A fost cel mai mare compliment de o viata pe care mi l-a facut mama”, marturisea actrita in interviul pentru Digi24.

Actrita Stela Popescu s-a nascut la 21 decembrie 1935, la Slobozia-Hodorogea, Orhei, Basarabia. S-a nascut intr-o familie de invatatori, iar prima amintire pe care o are bine intiparita in memorie este invadarea Basarabiei de catre armata rusa. Atunci, in 1940, tatal ei este deportat in Siberia, iar mama se refugiaza, impreuna cu fiica, in Romania, la Brasov.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img