sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cauze si tratament cearcane/pungi sub ochi

Distribuie:

Publicat:

Pielea din jurul ochilor, care si asa este subtire si mai sensibila, se subtiaza si mai mult odata cu varsta, iar vasele de sange din acea zona devin mai vizibile. Iar daca esti si amatoare de soare si plaja, asta nu face decat sa agraveze problema.

Ei bine, daca te-ai saturat sa aplici zi de zi tone de fond de ten si anticearcan, exista si solutii permanente cu efect imediat dar… si solutii simple pentru probleme la fel de simple.

###

Atunci cand remediile clasice nu va satisfac nevoile de eliminare a pungilor de sub ochi, ele devenind tot mai pronuntate si mai evidente indiferent de eforturile dumneavoastra de a le diminua, este timpul sa apelati la medicul specialist.

Cauzele pungilor sub ochi se intind departe in timp la mostenirea dumneavoastra genetica, alimentatie si continua prin stilul de viata pe care il aveti fiind accentuate de oboseala, stres, nopti nedormite etc.

Datorita acestei diversitati de factori, tratamentul pungilor de sub ochi va fi particularizat, urmarind proportia corecta a cremelor si gelurilor folosite sau natura interventiilor. Cu atat mai rezistente cu cat sunt mai vechi, pungile de sub ochi cedeaza totusi, total sau partial, si la tratamente concentrate si graduale.

Daca nu ati avut pana acum grija sa preintampinati aparitia pungilor de sub ochi – fiind mai vechi si probabil intr-o anumita masura cronicizate, pungile adanci de sub ochi necesita anumite proceduri medicale personalizate. Deci, nu va lasati in voia trecerii timpului: tratamentul medical al pungilor de sub ochi este astazi nu numai posibil, ci si accesibil!

Tratamentul cearcanelor cu acid hialuronic

Tratamentul de umplere a cearcanelor cu acid hialuronic este unul din cele mai bune tratamente pentru a reface volumul si a conferi luminozitate zonei de sub ochi. Pielea din zona de sub ochi este foarte sensibila si fragila, fiind vizibile cu usurinta semnele de oboseala si de imbatranire. Lipsa de volum apare la majoritatea persoanelor in jurul varstei de 30 de ani. Este vizibila de la coltul interior al ochilor si se intinde pe contur, ceea ce confera un aspect trist si obosit.

Aparitia cearcanelor poate fi cauzata de oboseala, microcirculatie deficitara, genetic, dar si cu trecerea timpului pielea pierde din fermitate, musculatura se atrofiaza, tesutul adipos se diminueaza, ceea ce duce la pierderea volumului in diverse zone faciale cum ar fi cearcanele, apar depresiuni cutanate, zona infraorbitala devine adancita, pigmentata, ce arata un aspect trist, obosit, imbatranit.

Rezultatele arata volumul cearcanelor refacut, inlaturarea aspectului trist, obosit, pielea devine luminoasa, intinerita, pentru mult timp (pana la un an). In cazul ridurilor perioculare si periorale se obtine netezirea vizibila a acestora conferind un puternic efect de intinerire.
Susanu Clinic – Chirurgie Plastica, Estetica si Reconstructiva

A: Exclusive Residence, Bloc A7, Parter, Strada Petre Andrei, Iasi 700495, Romania

T: 0730-787268, 0730-SUSANU; E: office@susanuclinic.ro; W: www.susanuclinic.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img