sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Caz cutremurator in zona Barladului. Un barbat s-a spanzurat intr-un gard cu gluga de la hanorac

Distribuie:

Publicat:

Soc pentru locuitorii comunei barladene Tutova. In dimineata zilei de luni, 23 noiembrie, un barbat a fost descoperit mort, atarnand intr-un gard. Macabra descoperire a fost facuta de catre un consatean in jurul orei 07:00. Imediat la fata locului s-au deplasat atat echipaje ale ambulante,  cat si ale politiei. Din nefericire, echipele de interventie nu au mai putut face nimic pentru barbatul (Ovidiu Ene) in varsta de 33 de ani.

Potrivit primelor informatii, se pare ca barbatul s-a oprit pentru a se sprijini de un gard, moment in care o scandura a cedat, iar acesta a cazut cu gatul intre alte doua scari, gluga ramanand prinsa, actionand ca un streang in jurul gatului si sufocandu-l.

“Practic, gluga hanoracului i-ar fi provocat o stare de sufocare prin strangulare. Politistii care desfasoara cercetari in acest caz au dispus efectuarea autopsiei pentru stabilirea cauzei decesului barbatului de 33 de ani”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img