vineri, 29 martie, 2024

CAZ INCREDIBIL LA Cluj: O femeie cu ulcer si hemoragie severa, nevoita sa astepte peste 30 de minute in strada venirea ambulantei. FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

O femeie care sufera de ulcer varicos si careia i-a explodat un vas de sange a fost nevoita sa astepte ieri, in plina strada, peste 30 de minute, pentru a primi ingrijiri medicale din partea serviciului de ambulanta Cluj.

Incindentul a avut loc in cursul zilei de ieri, in zona Pietei Marasti din Cluj-Napoca. Femeia, care sufera de ulcer varicos, a fost imobilizata dupa ce un vas de sange al piciorului drept i-a explodat, umpland strada de sange.

De indata ce au observat-o, trecatorii, martori la intreaga scena, au sunat de mai multe ori la numarul de urgenta 112 pentru a cere ingrijiri medicale pentru femei, acestia fiind informati ca o ambulanta va porni in cel mai scurt timp, lucru care insa nu s-a intamplat.

Trecatorii, de asemenea, au incarcat sa-i acorde femeii ingrijiri minime, in conditiile in care sangerarea nu se oprea, intre acestia existand si o fost asistenta medicala, care s-a aratat consternata de timpul necesar ambulantei pentru a ajunge la fata locului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img