marți, 19 martie, 2024

Caz INCREDIBIL! Un ambulantier a fost acuzat de…BRACONAJ dupa ce a lovit cu Ambulanta un mistret! “Ma grabeam sa ajung la un pacient”

Distribuie:

Publicat:

Sofer de ambulantaacuzat de braconaj dupa ce a lovit un mistret. Un caz absurd s-a inregistrat in comuna Cujmir, judetul Mehedinti, unde soferul unei ambulante, care se deplasa in regim de urgenta la domiciliul unui bolnav, a fost tinut mai bine de doua ore in camp de un politist, dupa ce a lovit mortal un porc mistret. Ambulantierul Alin Naramzoi sustine ca ar fi fost amendat cu suma de 870 de lei si penalizat cu 6 puncte de un sef de post pe nume Tudor, acuzandu-l de… braconaj!!! Dar si mai grav este faptul ca la bolnav a fost nevoie sa se trimita o alta ambulanta… de la 70 km departare.
“In jurul orei 0:50, ma deplasam cu autosanitara la Garla Mare, la un pacient. Mergand pe drum intre Vatra si Garla Mare, la un moment dat, in fata, din partea stanga, mi-a aparut un porc mistret. Din scurt, in doi-trei metri. (…) Porcul a venit in viteza, eu am dat in frana cat am putut, masina intr-adevar a franat. (…) Porcul a murit, eu am oprit, in momentul in care eu ma uitam a aparut si Politia de Frontiera langa mine. «Ce s-a intamplat domnul ambulantier?» (…) Am sunat la 112, am anuntat sefii nostri ce s-a intamplat (…) Domnul politist ne-a facut braconieri (…), ne-a zis sa lasam salvarea acolo, in camp, noaptea, si sa plec cu dansul la Vanju Mare sa-mi ia probe. (…) Mi-a dat amenda, 870 de lei, mi-a zis ca nu am adaptat viteza la conditiile de drum. Eu am plecat acolo sa salvez omul acela, nu am plecat sa omor porcul. Nu stiam eu ca o sa-mi iasa un porc in doi metri in fata. Si n-am putut sa-l evit, ca si eu as fi vrut sa-l evit si sa nu-mi farame salvarea”, a povestit soferul, pentru pagina de Facebook  Observ Tot, acolo unde a fost relatat acest caz scandalos.
Iata si varianta asistentei de pe Ambulanta, potrivit sursei citate: 
“Primul echipaj (de Politie – n.r.) a venit cam dupa 20 de minute, ne-au spus sa stam acolo pana vine seful de post. Am mai stat inca 20 de minute pana a venit si seful de post. Acesta a zis ca nu trebuie sa plecam. Noi am sunat directorul, pentru ca n-am putut sa plecam, ne-au tinut aproape doua ore acolo. Seful de post ne-a spus: « Nu cumva facem braconaj cu ambulanta? » I-am spus ca nu-mi vine sa cred ce ma intreaba. Cum sa facem asa ceva? Eu de 14 ani lucrez la Ambulanta si nu mi s-a mai intamplat! A fost primul porc pe care l-am si lovit”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img