sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Caz socant! Celebru preot ortodox, acuzat de HOMOSEXUALITATE si corupere de minori: “Facem sex, te platesc pentru sex!” AUDIO

Distribuie:

Publicat:

Un caz socant zguduie din temelii Biserica ortodoxa romana, unul dintre slujitorii acesteia fiind acuzat de homosexualitate si corupere de minori. Potrivit Ziar de Cluj, Cristian Pomohaci este o vedeta in adevaratul sens al cuvantului.

Artist de muzica populara, Pomohaci a combinat profesia de cantaret cu meseria de popa ortodox. Nu o sa-i mai spunem vocatie si veti fi de acord cu noi dupa ce veti asculta materialul inregistrat mai jos.

Pe scenele festivalurilor de muzica populara, la nunti, botezuri si inmormantari, Pomohaci s-a dus mereu cu crucea in mana, iar aceasta expunere care i-a creat atata faima l-a dus incetul cu incetul la faza de idol, de mit, de Dumnezeu pe pamant.

In jurul lui Pomohaci s-a tesut o aura legendara.

Despre el de ani de zile se stie ca practica ritualuri de exorcizare, ca este hraparet si ca are averi inimaginabile. Ca desfida orice autoritate clericala si ca nu raspunde nimanui dintre liderii Biserici Ortodoxe Romane. iata un material vechi marca PRO TV pe care BOR s-a facut ca nu il vede.

A fost inregistrat pe ascuns cum practica vrajitoria exorcizarii. A fost dat in vileag de Pro TV si Antena 1 prin anchete jurnalistice ce nu lasau loc echivocului. Nimeni din BOR nu l-a atins nici cu o pana, caci, din Alba pana in Mures si din Bistrita pana in Cluj, se stie ca Pomohaci este protejat de oameni puternici din stat, de oameni din servicii, de oameni de afaceri puternici.

De peste 10 ani, starea de scandal mocneste. Sfantul Sinod STIE ce face Pomohaci si tolereaza.

Pomohaci, tolerat de BOR pentru homosexualitatea sa, fiindca nu au existat dovezi. Acum, sunt

Zvonuri despre homosexualitatea sa au circulat la nivel subteran de ani de zile. Luati lumea artistilor si, in particular, ei va vor spune ca “se stia”.

Luati lumea preotilor si intrebati-i despre Pomohaci si aventurile sale homosexuale si veti afla de la preoti ca “se stia”.

Au existat zvonuri despre Pomohaci, surprins in pat cu barbati sau atentand la pudoarea unor tineri. Am discutat off the record cu niste avocati si notari care au incheiat cu unele victime intelegeri scrise si ferme prin care Pomohaci a cumparat tacerea lor cu bani.

Dar niciodata nu au existat dovezi.

Am decis sa ma implic in elucidare cazului Pomohaci in momentul in care unui angajat de-al meu apropiat i s-au cerut 10 000 de lei din partea acestuia ca sa participe la concertul caritabil al unui bolnav de cancer la care toti artistii veneau gratis, fiindca de aceea era de caritate.

Și m-am intrebat atunci: “Ce preot este acesta care cere bani multi atunci cand este chemat in ajutorul unui bolnav de cancer”? Și am pornit pe firul activitatii sale.

Protejat de oameni puternici

Am discutat cu preoti din Targu Mures si cu oameni din clerul bistritean, cu oameni importanti din Cluj, incercand sa smulg orice fir de ata care m-ar putea duce la o dovada concreta. Pana intr-o zi cand m-am intalnit cu o doamna care mi-a prezentat inregistrarea de mai jos. Asadar a fost o intamplare, un noroc, ca am primit aceasta dovada, nu un mare merit jurnalistic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img