vineri, 19 aprilie, 2024

Caz tulburator azi-noapte, intr-un bloc din Uliesti! Enervata ca vecinul ei asculta muzica cu volumul la maxim, o femeie a mers al el pentru a-l ruga sa dea sonorul mai mic

Distribuie:

Publicat:

O femeie de 54 de ani, din Uliesti, a ajuns de urgenta la spital, noaptea trecuta, dupa ce a fost lovita violent de un vecin. Motivul este unul socant si anume ca barbatul, in varsta de 59 de ani, asculta muzica la maxim, la miezul noptii, iar femeia a mers la el.

Vecina sa, deranjata de zgomot, a mers sa-l roage sa dea sonorul mai mic. Atunci, individul a lovit-o cu pumnul in zona capului, scrie Cronica Gaestiului.

Fiica victimei este cea care a facut apelul pe 112. Femeia a fost transportata la Spitalul Gaesti, iar pe numele agresorului a fost intocmit dosar penal.

UN TANAR DIN DAMBOVITA SI-A PUS CAINII SA SFASIE O PISICA, PENTRU A SE LAUDA IN FATA CUMPARATORULUI

A vrut sa cumpere un caine de rasa, dar ce a urmat l-a ingrozit. Imagini greu de privit au fost primite de un client de la proprietarul cainilor. Acesta ar fi un tanar de 17 ani din Dambovita, care si-a scos la vanzare pe internet cainii din rasa ogar.

Ca sa fie convingator, cand a fost abordat de client, a promis ca ii va trimite acestuia imagini cu animalele. Omul a asteptat filmuletul fara sa se gandeasca la ce va urma.

Au fost scene de cruzime extrema. Totul s-a petrecut in comuna Uliesti. Proprietarul si-a asmutit cainii pe o pisica si a filmat cum animalul a fost sfasiat de cei doi caini.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img