vineri, 29 martie, 2024

CAZ ULUITOR! Dupa 70 de ani, a fost descoperit trenul disparut cu 300 de tone de aur al nazistilor?

Distribuie:

Publicat:

E posibil ca doi vinatori de comori sa fi gasit trenul legendar plin cu aur de-al nazistilor, care a disparut in urma cu 70 de ani? E o intrebare la care trebuie sa raspunda autoritatile din Polonia, acolo unde a fost facut un anunt incredibil.

Trenul a disparut in 1945, cind nazistii au pierdut cel de-al Doilea Razboi Mondial, iar Armata Sovietica se apropia de Germania condusa de Hitler. O legenda spune ca trenul a parasit Wroclaw, pe atunci parte din Germania, spre Walbrzych, dar nu a ajuns niciodata la destinatie!

Acum, doua persoane, un german si un polonez, spun ca au gasit trenul in lungime de 150 de metri si care contine aur in valoare de peste un miliard de dolari, raporteaza CNN. Ei au contactat autoritatile, dar au anuntat ca nu sint dispusi sa dezvaluie unde este trenul, daca nu le este garantata o recompensa de 10% din valoarea descoperirii!

Lucrurile pot lua o turnura foarte serioasa, in conditiile in care autoritatile stiu ca trenul ar mai putea contine arme sau bombe neexplodate. Mai mult, ar putea ascunde si unele cercetari naziste in ceea ce priveste tehnologia nucleara.

Conform presei locale, trenul ar putea contine 300 de tone de aur nazist. Cercetarile sint in desfasurare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img