vineri, 29 martie, 2024

Ce a declarat Liviu Dragnea despre sechestrul impus de DNA:  “Urmeaza probabil si sechestrul pe viata”

Distribuie:

Publicat:

Liviu Dragnea a lansat un nou atac la adresa DNA. Liderul PSD a tinut sa precizeze ca DNA nu e cea mai importanta institutie.

„Sa vorbim despre legi. Dar nu DNA este cea mai importanta institutie, ci asta. S-a aprobat legea prin care s-a dispus achizitionarea celor sapte sisteme de rachete Patriot, care muta Romania intr-un alt nivel de dotare militara”, a declarat Dragnea. 

„Am infiintat Avocatul Copilului, acea indemnizatie pentru mame de 1.800 de euro ca in Germania, chiar daca trebuia sa aprobam legea prevenirii, am evitat riscul de a adopta o lege care putea deveni inaplicabila, o lege asteptata de oamenii de afaceri!”, a mai spus liderul PSD.

„Domnul Badalau, presedintele executiv la partidului si vicepresedintele Senatului ne-a spus ca membri ai Comisiei au fost invitati sa viziteze un poligon de tir. Eu nu prea cred in coincidente, tocmai in ziua aia. Am discutat joi seara, vineri am cerut in CExN sa se dea avizul si astazi sa se dea votul. Eu spun sa il intrebati pe domnul Badalau. Semnalul prost ar trebui luat in seama cand se intampla ceva, nu cand sunt zvonuri (…) Domnul Badalau ne-a spus ca au fost invitati la poligonul SPP-ului. De cine? Cum? De ce? Sunt intrebari la care trebuie sa primesc raspuns”, a mai spus seful Camerei Deputatilor.

Totodata, Liviu Dragnea a anuntat ca se va duce din nou la DNA, dar si ca va refuza invitatia lui Klaus Iohannis la receptia de Ziua Nationala a Romaniei.

„Noi inca mai credeam si inca mai credem ca putem deveni o tara normala in care nu afli din presa lucrurile astea, informatii date pe surse. Am fost facut tap ispasitor la referendumului in 2012, pentru ca trebuia sa se pastreze cinstea obrazului cuiva, de la cele doua milioane de voturi fraudate, dupa ce au votat 7.4 milioane de romani, am fost condamnat pentru ca s-au trimis niste SMS de la partid, acum sunt folosit ca mijloc pentru a bloca legile justitiei de catre oameni care se ascund (…) O sa merg la DNA, ca sa iau in primire sechestrul, urmeaza probabil si sechestrul pe viata. Nu am cu ce sa fiu santajat, dar o sa avem timp sa vorbim”.

In ceea ce priveste motiunea de cenzura depusa de PNL, liderul PSD a glumit: „Am decis sa nu il sustinem”.

Cat priveste receptia de la Cotroceni, Liviu Dragnea a tinut sa precizeze: „Nici vorba”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img