marți, 23 aprilie, 2024

Ce a declarat tatal Simonei Halep dupa ce s-a spus ca Gica Hagi i-a imprumutat bani cu dobanda sportivei! “Tin foarte mult sa clarific aceasta problema”

Distribuie:

Publicat:

Stere Halep a comentat, de curand, o informatie mai veche potrivit careia Simona Halep ar fi fost imprumutata de Gheorghe Hagi cu jumatate de milion de euro. Se zvonea ca Hagi ar fi imprumutat-o pe Simona Halep atunci cand aceasta ar fi fost intr-un moment mai dificil in cariera si potrivit intelegerii Halep ar fi trebuit sa ii inapoieze banii cu dobanda in cazul in care ajungea intre primele 20 de jucatoare ale lumii.

„Acest lucru e total fals si vreau sa se stie asta din vorbele mele. Tin foarte mult sa clarific aceasta problema si ma bucur ca m-ati intrebat. Nu s-a pus niciodata problema de un asemenea ajutor. Sa stiti ca este o relatie de respect reciproc intre noi si Gica Hagi. El este Rege, iar Simona este Regina”, a declarat Stere Halep.

Simona Halep s-a calificat in finala Australian Open dupa ce a invins-o dramatic, cu 6-3, 4-6, 9-7 pe Angelique Kerber. Halep se afla la a treia finala de Grand Slam, primele doua fiind la Roland Garros. Din nefericire, Simona Halep le-a pierdut pe ambele, prima impotriva Mariei Sharapova, iar cea de a doua contra letonei Jelena Ostapenko. Halep o va intalni in finala Australian Open pe daneza Caroline Wozniacki.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img