marți, 19 martie, 2024

Ce a scris Elena Udrea, in apelul la CONDAMNAREA de la ICCJ

Distribuie:

Publicat:

Elena Udrea a decis sa conteste condamnarea sa, in instanta. Fostul ministru PDL sustine in continuare ca este nevinovata in dosarul “Gala Bute” si cere sa fie achitata.
Udrea, prin avocatul Alexandru-Florin Chiciu, a trimis prin fax apelul la decizia ICCJ. In document se mentioneaza ca decizia ar fi „nelegala si netemeinica”. Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a fost condamnata la sase ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita si abuz in serviciu in dosarul “Gala Bute”, decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie nefiind definitiva.
Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au condamnat-o, marti, pe Elena Udrea pentru trei infractiuni de luare de mita la cinci, patru si respectiv sase ani de inchisoare, iar pentru abuz in serviciu, fostul ministru al Turismului a primit o condamnare tot de sase ani de inchisoare, pedepsele fiind contopite, in final instanta dispunand sase ani de inchisoare cu executare pentru Elena Udrea. Aceasta a fost achitata pentru infractiunea de tentativa de folosire de declaratii false sau incomplete.
Sursa foto: stiripesurse.ro 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img