marți, 19 martie, 2024

Ce a scris in biletul de adio fosta presedinta a Judecatoriei Pitesti, care a incercat sa se sinucida

Distribuie:

Publicat:

Judecatoarea Gabriela Iordache, fosta presedinta a Judecatoriei Pitesti, a fost adusa in stare foarte grava la Spitalul Floreasca din Capitala, intubata si ventilata mecanic dupa ce a inghitit clor si detartrant si si-a taiat venele in cursul acestei dimineti.

Ea a fost gasita de sotul sau, in jurul orei 5.00 dimineata, iar barbatul a sunat la 112. La sosirea politistilor, femeia, care pierduse mult sange, era semiconstienta.

Surse medicale au declarat spre orele serii, ca prognosticul in privinta  Gabrielei Iordache este in continuare extrem de rezervat.

Magistratul nu avea niciun fel de probleme in familie, iar misterul asupar motivului care a condus-o catre tentativa de suicid este mare.

Nici in biletul de adio lasat in casa de la Stefanesti, judetul Arges, judecatoarea nu clarifica lucrurile, judecatoatea nu invoca vreun motiv al gestului sau, ci pur si simplu scrie ca isi cere scuze pentru gestul sau si ca are incredere ca sotul sau va avea grija cum se cuvine de cei doi copii, au declarat surse judiciare.

Gabriela Iordache, judecator la Sectia Penala a Judecatoriei Pitesti, are 45 de ani si esre unul dintre cei mai apreciati magistrati din Arges.

Cu o experienta de peste 15 ani in magistratura, Gabriela Iordache a fost presedintele Judecatoriei Pitesti timp de peste cinci luni, intre 20 martie si 1 septembrie 2014, anterior detinand functia de vicepresedinte timp de mai multi ani.

Conform ultimei declaratii de avere, din iulie 2017, judecatoarea Gabriela Iordache a avut in 2016 un venit de 208.330 lei, iar sotul sau, executorul judecatoresc Ion Iordache, a castigat 561.622 lei.

Gabriela Iordache are un cont de 93.000 lei la BRD, iar impreuna cu sotul sau detine patru terenuri in orasul Stefanesti, o casa batraneasca si o casa de 240 mp tot in Stefanesti, 3 apartamente, dintre care doua in Constanta, precum si trei masini, un Suzuki Grand Vitara, un Audi A6 si o Toyota Land Cruiser.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img