joi, 28 martie, 2024

Ce a spus Catalin Maruta despre perioada petrecuta la Realitatea TV: “I-am dat lui Vintu toti banii”

Distribuie:

Publicat:

Catalin Maruta a vorbit despre perioada petrecuta la Realitatea TV si despre relati cu Sorin Ovidiu Vintu, la mai bine de 10 ani de cand a lucrat pentru aceasta televiziune. Vedeta Pro TV a dezvaluit la Digi FM ca nu s-a simtit deloc confortabil in jumatatea de an petrecuta la televiziunea patronata atunci de Vintu.

“Dupa sase luni de Realitatea, dintre care trei am facut emisiune si alte trei in care nu mai incepea emisiunea, dar eu imi luam un salariu luna de luna, m-am dus la el si i-am spus ca nu mai sunt fericit si ca nu-mi place ce fac”, a povestit prezentatorul de divertisment intr-un interviu pentru DigiFM.

Maruta a mai marturisit ca imediat dupa ce s-a hotarat sa paraseasca Realitatea TV, i-a inapoiat lui Sorin Ovidiu Vintu toate cele 6 salarii, pana la ultimul ban.

Acolo castigam foarte multi bani. (…) Si ce crezi ca am facut? Banii pe care i-am primit de la Realitatea au fost niste bani de care nu am vrut sa ma ating. Simteam ca nu e locul meu, ca poate fac ceva gresit. Nu aveam o siguranta sau o deschidere. M-am dus la banca si am trimis toti banii inapoi. M-am dus la Vintu si i-am zis: sase luni de zile mi-ati dat un salariu pe care nu l-am meritat pentru ca eu nu am facut absolut nimic. Patru luni am stat degeaba si doua luni jumate am stat numai in breaking news-uri. Asa am plecat de-acolo si am revenit la Tonomatul de pe doi”, a mai povestit Catalin Maruta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img