marți, 19 martie, 2024

Ce au spus cei de la Depeche Mode despre romani: “Foarte INFOCATI, dar…”

Distribuie:

Publicat:

Muzicianul Peter Gordeno, care a insotit trupa Depeche Mode la concertul din ClujNapoca, duminica seara, a spus despre fanii romani ca sunt minunati, foarte infocati, dar respectuosi, acestia daruindu-i mai multe torturi lui Martin Gore, cu ocazia zilei sale de nastere, si permitandu-le membrilor formatiei sa aiba intimitate, potrivit news.ro. Peter Gordeno a povestit, duminica, pe pagina de Facebook a trupei Depeche Mode, ca la pranzul luat de membrii formatiei in Cluj-Napoca, inainte de concert, fanii romani i-au daruit torturi vegane lui Martin Gore cu ocazia zilei sale de nastere.

„Fanii romani au trimis torturi pentru Mart la pranz astazi. Minunati oameni”, a scris Peter Gordeno pe Facebook, precizand ca Martin Gore a mai primit un tort sambata seara.

Cu putin timp inainte de concert, Peter Gordeno a publicat un alt mesaj pe Facebook, spunand ca fanii romani sunt foarte infocati, dar respectuosi in privinta intimitatii membrilor trupei. Peter Gordeno a mai scris, dupa concert, ca show-ul a fost extraordinar si ca este uimit, ca intotdeauna, de devotamentul si energia lui Dave Gahan. Concertul Depeche Mode in Romania a avut loc pe Cluj Arena, duminica seara, si a reprezentat ultimul show din segmentul european al turneului ”Global Spirit”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img