vineri, 19 aprilie, 2024

Ce bauturi alegem cand mergem la sala

Distribuie:

Publicat:

Atunci cand lucrezi intens la sala, ai nevoie de nutritie adecvata si hidratare optima. Organismul uman contine 60% apa, iar in urma unui antrenament intens aceasta se pierde in proportie de aproximativ 4% prin transpiratie. Pentru a preveni efectle nocive ale deshidratarii, care se poate manifesta prin stari de lesin sau de greata, dureri de cap accentuate, uneori chiar voma, trebuie sa ne asiguram o hidratare corecta.

Deshidratarea este periculoasa pentru ca afecteaza atat functia inimii, ce devine suprasolicitata si nu mai poate impinge eficient sangele catre tesuturi, cat si gradul de oxigenare al creierului, care poate provoca ameteala si tulburari de vedere. Insa, este bine de stiut ca si hiperhidratarea trebuie evitata. In urma hiperhidratarii, se dilueaza componentele din sange, scade concentratia de sodiu si apare asa-numita hiponatremie. Din fericire, aceasta situatie apare foarte rar, pentru ca, in cazul sportivilor de performanta, consumul de lichide este rapid eliminat prin transpiratie abundenta.

Pentru ca tu sa fii bine hidratat la sala si sa dai randamentul asteptat, Weider ti-a pregatit o selectie de bauturi delicioase si hidratante.

Power Starter Drink este o bautura racoritoare pe baza de cofeina, non-carbogazoasa. Contine guarana, niacina, potasiu, taurina si indulcitori. Este recomandata in urmatoarele faze ale antrenamentului: rezistenta, forta si putere. Produsul contine mai putine glucide comparativ cu alte bauturi energizante care au adaos de zahar.

Low Carb Protein Coffee – este o bautura pe baza de cafea, lapte degresat si cu adaos de proteine.  Este recomandata pentru cresterea, constructia si definitia masei musculare. Daca iti place mult cafeaua, aceasta este bautura de care ai nevoie. Este de preferat ca acest produs sa fie consumat dimineata sau inainte de antrenament.

L-Carnitine Water este o bautura cu continut scazut de calorii pe baza de L-Carnitina. Bautura este recomandata in perioadele de slabire impreuna cu un regim alimentar adecvat. Apa cu L-carnitina, fara adaos de zahar si fara calorii este ideala pentru hidratarea inainte, in timpul sau dupa antrenamente.

Toate bauturile din selectia Weider au ingredientele potrivite pentru a sustine performanta la sala. Pentru ca efectul antrenamentului sa fie maxim, trebuie sa va antrenati de cel putin de trei ori pe saptamana, cel putin 30 minute / sesiune, la un ritm cardiac situat intre 60 si 80% din capacitate. Alegand produsele Weider, mersul la sala va deveni o placere si veti observa in scurt timp rezultate uimitoare.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img