marți, 19 martie, 2024

Ce boli vindeca tuica cu slanina si ceapa? Ce spun doctorii despre acest remediu romanesc?

Distribuie:

Publicat:

Sfatul medicilor: 50 ml tuica sau palinca cu slanina si ceapa intrec orice medicament! Vezi ce boli vindeca acest remediu romanesc. S-a dovedit ca slanina intareste sistemul imunitar. Aceasta calitate se datoreaza acidului arahidonic, care favorizeaza scaderea colesterolului, imbunatateste functiile de protectie ale organismului si, de asemenea, este necesar pentru producerea compusilor chimici responsabili pentru raspunsurile imune si reactiile inflamatorii.

Daca la toate acestea adaugam ceapa, care doar ea contine 36 de componenti din tabelul lui Mendeleev, plus traditionala tuica sau palinca plina de vitamine si cu putin alcool cu efect vasodilalator, obtinem un cocktail de minerale, vitamine, acizi, baze si alcool care devin, impreuna mai puternice decat orice medicament, bineinteles, consumate cu ponderatie.

Cantitati mici de grasime sunt de folos pentru inima si vasele de sange, reglementeaza contractiile musculare ale organelor interne, inclusiv ale muschiului cardiac, si sprijina tonusul vascular.

Fumatorii au, de asemenea, un beneficiu daca mananca putina slanina, datorita faptului ca ea contine seleniu. Acest microelement intareste sistemul imunitar si previne oxidarea in organism. Astfel, pagubele produse de tigari se reduc partial.

Slanina incetineste si intoxicarea alcoolica, prin acoperirea peretilor stomacului cu grasime si crearea pansamentului gastric, care previne absorbtia rapida de alcool din stomac. Alcoolul trece mai departe in intestin, unde, totusi, va fi absorbit treptat.

Tuica sau palinca facuta din prune au efect asupra digestiei si a metabolizarii grasimilor.Cercetatorii americani o enzima in tuica care este responsabila cu reducerea depunerilor de colesterol de pe vasele inimii. Daca bei zilnic un paharel de tuica de pruna, vei tine la distanta bolile de inima cauzate de arteroscleroza.

Asa ca daca ai toate aceste ingrediente naturale la dispozitie, nu ar fi rau deloc sa te tratezi natural tinand departe bolile.

Pofta buna si sanatate!

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img