joi, 28 martie, 2024

Ce cadou i se potriveste fiecarei zodii. Afla care sunt cele mai potrivite cadouri de Mos Nicolae

Distribuie:

Publicat:

Cadouri de Mos Nicolae. Se apropie Mos Nicolae si tu inca nu stii ce cadou sa faci unor persoane? Afla ce cadou i se potriveste fiecarei zodii si sigur nu vei da gres. Cele mai bune sugestii de cadouri pentru sarbatori.

Cadouri de Mos Nicolae. Cadou Zodia Berbec
Sunt indrazneti,energici. Un joc video,bilete la un eveniment sportiv,un abonament la un curs de dans sau la o sala de sport,o carte care sa-i dea idei de calatorii – oricare dintre acestea ar fi un cadou pe placul oricarui nativ in Berbec.

Cadouri de Mos Nicolae. Cadou Zodia Taur
Cei nascuti in zodia taur sunt atrasi de obiectele de calitate, astfel ca un obiect vestimentar din casmir, o carte buna sau o sticla de vin de calitate ar reprezenta un cadou potrivit. Si bijuteriile sunt o varianta buna de cadou, de prefecrat mici si discrete.

Cadouri de Mos Nicolae. Cadou Zodia Gemeni
Gemenilor le place foarte mult sa vorbeasca. De asemenea,cartile sunt o alta idee de a le arata ca tii la ei. Ai grija,insa,sa afli din vreme ce are deja in biblioteca! O alta varianta, potirivita pentru acesti nativi, poate fi  un gadged de ultima generatie sau macar un accesoriu care sa le completeze colectia impresionanta de aparate electronice.

Cadouri de Mos Nicolae. Cadou Zodia Rac
Nu-i vei dezamagi. Cum sunt sentimentali,pentru ei sunt valoroase articolele lucrate manual:mici decoratiuni interioare,bijuterii,accesorii. Dar daca nu va surade ideea, puteti opta pentru un obiect pentru casa sau niste haine deosebite.

Cadouri de Mos Nicolae. Cadou Zodia Leu
Vrei sa-i suprinzi pe lei? Ofera-le bilete la teatru,bijuterii de aur,accesorii sau produse de ingrijire de calitate,mai ales cele pentru par. Le place si sa fie rasfatati,deci vor fi incantati daca primesc in dar cosmetice.

Cadouri de Mos Nicolae. Cadou Zodia Fecioara
Cadoul perfect pentru fecioare? O carte cu sfaturi practice,indiferent de domeniu,este un cadou potrivit. De pilda,daca au facut o pasiune pentru plante de apartament,le-ai putea oferi un ghid de ingrijire a florilor.

Cadouri de Mos Nicolae. Cadou Zodia Balanta
Cei nascuti in zodia balanta sunt niste romantici incurabili, de aceea cadoul ideal ar putea fi reprezentat de niste filme vechi, o sticla de vin gravata sau dulciuri de calitate

Cadouri de Mos Nicolae. Cadou Zodia Scorpion
Pe scorpioni ii dai gata cu orice carte politista,mai ales daca este scrisa de Agatha Christie,sau despre comori pierdute. Adora si parfumurile fresh,uleiurile de masaj,lotiunile de baie si lumanarile parfumate.

Cadouri de Mos Nicolae. Cadou Zodia Sagetator
Energici si romantici, Sagetatorii adora activitatile in aer liber. Un echipament adecvat pentru drumetii, un accesoriu pentru vanatoare sau obiectele sportive le vor aprecia fara nicio emotie.

Cadouri de Mos Nicolae. Cadou Zodia Capricorn
Nu este greu de ghicit ce le place sagetatorilor! Niste bijuterii vechi,un stilou,un ceas sunt doar cateva lucruri care le-ar face placere. Nu-ti irosi banii pe gadgeturi de ultima ora pentru a-i impresiona de ziua lor,pentru ca ii intereseaza prea putin aceste lucruri.

Cadouri de Mos Nicolae. Cadou Zodia Varsator
Pasionati de gadgeturi electronice, varsatorii apreciaza orice tine de acest domeniu, deci orice accesoriu, joc, consola sau obiect electronic va fi de folos. lte cadouri care le-ar putea fi pe plac sunt:haine colorate,cu o croiala originala,accesorii fantezie,carti din domeniul Science-Fiction.

Cadouri de Mos Nicolae. Cadou Zodia Pesti
Incearca sa gesesti ceva pe tema sarbatorilor. Pasionati de muzica, arta si teatru, oamenii nascuti in Pesti vor primi cu placere orice cadou care are legatura cu aceste domenii de activitate, precum o pereche de casti profesionale sau bilete la o piesa de teatru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img