vineri, 29 martie, 2024

Ce cadou inedit i-a facut Irinel Columbeanu iubitel sale, Oana Cojocaru

Distribuie:

Publicat:

Irinel Columbeanu nu si-a iesit din mana nici la cei 61 de ani ai sai. Omul de afaceri si-a surprins iubita cu 40 de ani mai tanara decat el cu un cadou inedit.

Oana Cojocaru are o relatie cu Irinel Columbeanu de cateva luni, in ciuda gurilor rele care spun ca diferenta de varsta dintre cei doi este putin cam mare.

Tanara de 21 de ani, care este fotomodel si studenta, nu s-a lasat induplecata nici de familie atunci cand a fost vorba de dragoste si a ales sa-si asculte inima.

De curand, cuplul s-a mutat impreuna in vila detinuta de omul de afaceri la Izvorani si lucrurile par sa mearga foarte bine. Irinel nu a uitat nicio clipa de visele iubitei sale tinere, careia i-a facut un cadou surpriza, unul plin de adrenalina.

Oana si-a indeplinit un vis si a sarit cu parasuta. Pregatirea inainte de marele salt a fost imortalizata de nimeni altul decat Irinel.

Irinel Columbeanu a fost casatorit cu Monica Gabor, care acum este stabilita in America si are o relatie cu magnatul chinez Mr. Pink. Din mariajul lui Irinel Columbeanu si al Monicai Gabor a rezultat o fiica, Irina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img