joi, 28 martie, 2024

Ce face azi iubita lui Liviu Dragnea dupa ce acesta a intrat la inchisoare! Irina Tanase a luat o decizie incredibila: unde si-a gasit de lucru

Distribuie:

Publicat:

e putin timp, iubita lui Liviu Dragnea a luat o decizie incredibila.

WOWbiz.ro a aflat ca iubita lui Liviu Dragnea a luat o decizie incredibila. In luna mai, seful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani si jumatate de inchisoare in procesul privind angajarile fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman. Dupa ce a fost incarcerat, Dragnea a fost vizitat de mai multe ori la Penitenciarul Rahova de Irina Tanase, iubita sa, femeia despre care presa a dezvaluit ca va deveni sotia acestuia.

Irina Tanase a absolvit Facultatea de Relatii Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice si s-a facut remarcata dupa ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. La cateva luni dupa acest eveniment, Irina Tanase a fost angajata ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltarii, condus la acea vreme de Liviu Dragnea. Ulterior, cei doi s-au implicat intr-o relatie sentimentala, iar Irina a fost din nou remarcata la Congresul PSD din martie 2018, desfasurat la Bucuresti, atunci cand a avut loc in fata, alaturi de femeile importante din PSD. 

Ce meserie are acum Irina Tanase, Iubita lui Livu Dragnea. Pe 29 iulie, Irina a primit autorizatie sa exercite meseria de mediator

Presa s-a intrebat de-a lungul timpului daca Irina Tanase are vreun loc de munca. Inainte de a lucra la Ministerul Dezvoltarii, ea a fost angajata, in studentie, in cadrul unor companii din domeniul IT. Dupa ce a devenit iubita lui Dragnea, nu se mai stie daca Irina a mai fost angajata. De curand, ea a luat o decizie importanta. Irina Tanase a absolvit in 2019 un curs de mediator, a facut practica la o firma specializata, a dat si un examen, iar pe 29 iulie 2019 a primit autorizatie sa exercite aceasta meserie. Irina si-a deschis si un birou de mediator. La domeniul de specializare, iubita lui Dragnea a completat „orice tip de disputa”, iar la limbi straine a trecut „engleza si spaniola”. Profesia de mediator este o profesie liberala, cu tenta juridica. Mediatorii isi pot desfasura activitatea in cadrul unei societati civile profesionale, al unui birou in care pot functiona unul sau mai multi mediatori asociati sau in cadrul unei organizatii neguvernamentale. De asemenea, mediatorii autorizati pot fi angajati si cu contract individual de munca, in conditiile prevazute de Codul muncii. 

E clar ca iubita lui Liviu Dragnea a luat o decizie incredibila. Pentru a deveni mediator o persoana trebuie sa indeplineasca cumulativ un numar de conditii impuse de legea care reglementeaza medierea si profesia de mediator, legea 192/2006.  Astfel, poate sa devina mediator absolventul de studii superioare cu capacitate deplina de exercitiu, cu vechime in munca de cel putin 3 ani, care este apt din punct de vedere medical pentru exercitarea acestei activitati si care are o buna reputatie si nu a fost condamnat definitiv pentru savarsirea cu intentie a unei infractiuni de natura a aduce atingere prestigiului profesiei. Acesta trebuie sa urmeze un curs de formare a mediatorilor organizat de catre unul dintre cei cinci furnizor de formare autorizati in acest sens de catre Consiliul de Mediere. Cursurile de formare a mediatorilor derulate de catre furnizorii de formare avizati de catre Consiliul de Mediere se finalizeaza cu examen, organizat in conformitate cu prevederile Standardului de formare si ale dispozitiilor Consiliului de Mediere. Absolventilor examenului li se va elibera de catre Consiliul de Mediere, Certificatul de absolvire, prin care se atesta indeplinirea conditiilor art 7 lit. f din Legea 192/2006, in vederea dobandirii calitatii de mediator autorizat pentru a exercita profesia de mediator. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img