joi, 28 martie, 2024

Ce facea o femeie din Bucuresti in metrou. Calatorii au crezut ca nu vad bine si au fotografiat-o

Distribuie:

Publicat:

Oamenii din Capitala petrec destul de mult timp in mijloacele de transport, chiar si in metrou. Daca cei mai multi calatori stau pe telefon sau citesc, exista si exceptii. Recent, o femeie, care se afla in metroul din Bucuresti, a reusit sa atraga atentia tuturor, cu activitatea sa.

Unul dintre martori s-a gandit sa imortalizeze momentul in care femeia isi curata fasolea pastai. Un lucru nemaivazut pana acum! Ideea nu a fost rea, astfel cand ajunge acasa, nu mai pierde timpul de curatat, doar le gateste.

Femeia nu a dat importanta privirilor celor din jur si si-a continuat treaba pana a ajuns la statia unde trebuia sa coboare.

In luna martie a acestui an, s-a desfasurat o campanie in plin trafic la metrou, fiind o invitatie la lectura pentru toti calatorii care zi de zi petrec timp pretios pe drum. Scopul este investirea timpului intr-o lectura buna, oriunde, oricand, oricat.

Atentie, se inchid usile si se deschid cartile! Pe 27 martie calatorii surprinsi citind la metrou au primit o carte.

Stiati ca 69% dintre romani nu au citit nici macar o carte in ultimul an, iar rata analfabetismului functional a ajuns la 40%?

In capitala tarii, 46% dintre respondentii studiului referitor la activitatile de lectura au afirmat ca nu au citit niciodata in ultimul an sau ca au citit mai rar, si doar 9% au afirmat ca citesc aproape in fiecare zi.

Prima editie Cartea la metrou s-a bucurat de un real succes in randul calatorilor bucuresteni, o initiativa care a suprins placut mii de cititori si a indemnat la lectura pe multi altii.

O campanie realizata in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Bucuresti si Metrorex.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img