vineri, 26 aprilie, 2024

Ce gest FABULOS a facut Hannelore pentru Bogdan! Tanara a realizat un banner din 9 cearsafuri pe care a scris ”Te iubesc!” si pe care l-a afisat pe un pod din Timisoara

Distribuie:

Publicat:

La implinirea unui an de relatie, Hannelore si-a socat iubitul, pe Bogdan, cu un gest extraordinar.

 Hannelore Ulrich si Bogdan Ionescu sunt impreuna din 2011, iar aniversarea de un an de relatie a ramas una memorabila pentru amandoi, datorita gestului pe care l-a facut tanara, pe atunci in varsta de 20 de ani. Iata cum a aparut in presa vremii surpriza pusa la cale de Hannelore acum 6 ani.

”Pe 13 aprilie, Hannelore Ulrich a facut relativ acelasi lucru: doar ca pe cele 9 cearsafuri cusute unul langa altul a scris ” te iubesc” cu negru. In rest, timisoreanca a folosit acelasi pod, si si-a invitat iubitul tot la o plimbare romantica pe faleza canalului care traverseaza centrul Timisoarei. ”M-am tot gandit cum sa imi impresionez iubitul la aniversare a noastra de un an, asa ca am pus la cale asta. Am considerat ca nimic nu e mai valoros decat cele mai importanet cuvinte dintr-o relatie. Eu cu prietenele am confectionat totul. A contribuit toata familia. Cel mai simpatic a fost ca am mers in spatele blocului, pe ascuns ca sa scriem bannerol cu spray-ul”, povesteste tanara. Bogdan Ionescu a spus ca supriza din partea iubitei l-a facut sa se simta cel mai important om din lume.  Hannelore e bucuroasa ca ideea ei a fost preluata si de altii. Mai mult decat atat, e dispusa sa imprumute bannerul si altor tineri care vor sa isi declare public si maret iubirea”, nota presa locala despre gestul lui Hannelore.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img