joi, 25 aprilie, 2024

Ce i-ai facut, Alex Velea?! Antonia, mesaj cutremurator: „Traiesc doar pe jumatate. Iubitule, nu ma abandona!”

Distribuie:

Publicat:

Antonia si Alex Velea formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au doi copii minunati si cariere de succes. Recent, pe contul personal de socializare, artista a postat un mesaj care i-a ingrijorat pe fani.

„Traiesc doar pe jumatate. Iubitule, nu ma abandona!”, a scris Antonia.

Antonia si Alex Velea se iubesc de mai bine de patru ani

Cei doi artisti au impreuna doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) si Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cantareata mai are o fiica, pe Maya, din casnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi fosti soti au o disputa care dureaza de cativa ani. Maya Rosaria Castellano s-a nascut pe 28 august 2010. In prezent, ea locuieste in Italia alaturi de bunicii lui Vincenzo.

Mama a trei copii deosebit de frumosi, Antonia arata in continuare senzational si asta o confirma inclusiv topurile de specialitate din strainatate, care nu doar ca au inclus-o in randul celor mai frumoase femei din lume, ci chiar au plasat-o pe locul 8.

Artista nu face prea multe eforturi sa arate atat de sexy. Poate cu exceptia unor antrenamente de tonifiere la sala si mese cat de cat echilibrate, ”restul” vine de la mama natura.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img