vineri, 29 martie, 2024

Ce ilegalitati uriase ascunde Monica Macovei?!

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Comisiei parlamentare de ancheta privind arhiva SIPA, Serban Nicolae, a vorbit in emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3, despre faptul ca Monica Macovei refuza sa se prezinte la audieri la comisia SIPA. Europarlamentarul a transmis comisiei un raspuns prin care comunica acest lucru si spune ca, atata timp cat legea nu o obliga, nu-si da acordul de vointa pentru audiere. 

„Am citit si eu o declaratie data de europarlamentaul Macovei. Noi am citat-o pentru a clarifica o serie intreaga de aspecte, nu am acuzat-o de nimic. Pare ca are ceva de ascuns. A facut o declaratie care mi se pare ilogica.  A dus discutia intr-o zona perfect aberanta. Nu este acuzata de nimic, nu s-a pus problema ca ar fi invinuita de nimic. De ce a avut acces in arhiva o persoana care nu avea niciun fel de functie publica? Cu siguranta, sunt multe lucruri de clarificat”, spune Serban Nicolae.

Fostul sef SIPA, generalul Ureche, a facut acuzatii la adresa Monicai Macovei, in singurul interviu pe care l-a acordat. Ureche spune ca Monica Macovei a creat un intreg scandal pentru a-si acoperi propriile ilegalitati si ca a intrat in arhiva pentru a sustrage un dosar care o viza. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img