marți, 23 aprilie, 2024

Ce isi doresc cel mai mult femeile de la un barbat

Distribuie:

Publicat:

Este de la sine înteles faptul ca, la fel ca barbatii, si femeile au anumite valori pe care le cauta la orice potential partener. Unele dintre calitatile urmarite de femei sunt mai importante, altele nu. Iata care sunt primele 10 calitati pe care femeile le considera cele mai atractive la un barbat si în functie de care un potential pretendent are sanse mai mari sau mai mici sa le devina partener:

Potrivit cercetarilor întreprinse în ultimii ani, în marea lor majoritate, femeile sunt atrase de barbatii carora le plac cainii. A face cunostinta cu un barbat care îsi plimba caine în parc, de exemplu, este considerat de bun augur pentru 80% dintre femei. În studiile efectuate, femeile au ales întotdeauna barbatii care se prezinta în fata unei masini scumpe sau într-un apartament mobilat costisitor si modern (mai degraba decat unul obisnuit). Explicatia posibila, gasita de specialisti, este ca atractivitatea unui astfel de barbat consta în faptul ca el pare mai bogat … chiar daca în realitate nu e! Pentru relatii pe termen lung, femeile tind sa prefere barbatii altruisti, care sunt mereu dispusi sa faca fapte bune.

Femeile sunt mai atrase de barbatii mai în varsta, deoarece  acestia au avut timp sa acumuleze fie mai multa experienta, fie mai multe resurse… În studiile efectuate, parul facial a fost atat un punct de atractie, cat si un detaliu tratat cu indiferenta, astfel încat aceasta caracteristica masculina este considerata atragatoare sau nu în functie de preferintele personale. Asadar, fa ce vrei cu fata ta – vei atrage cu siguranta una dintre parti…

A arata bine poate fi un factor, dar nu atat de important pe cat crezi. Pe parcursul testelor, femeile au ales de obicei barbatii care arata mai bine doar daca erau în cautarea unei relatii pe termen scurt, si nu daca îsi doreau o relatie serioasa, pe termen lung. Simtul umorului este deosebit de important pentru femei, iar oamenii de stiinta au descoperit ca cei care au aceasta calitate par mult mai inteligenti decat cei care stau crispati si nu stiu de gluma.

Femeile au evaluat cu note maxime barbatii care sunt capabili sa  îsi asume riscuri, uneori, primare, si sa devina astfel eroi. Printre acestea se numara salvarea de vieti omenesti, actiuni civice care vizeaza siguranta copiilor si, de ce nu…joaca cu focul! Studii recente au descoperit ca jucand dur este o tactica eficienta. Indisponibilitatea face  orice femeie sa doreasca cu atat mai mult un barbat. O serie de studii efectuate pe un esantion de femei din întreaga lume a relevat faptul ca femeile percep barbatii ca fiind mult mai atractivi atunci cand poarta articole vestimentare de culoare rosie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img