vineri, 29 martie, 2024

Ce le-a spus Printesa Charlotte fotografilor prezenti la botezul Printului Louis. Indrazneala ei a uimit pe toata lumea

Distribuie:

Publicat:

Printul Louis a fost botezat, luni, in cadrul unei ceremonii private la Capela Regala de la palatul Saint James din Londra. La eveniment au participat si cei doi frati ai sai, printesa Charlotte si printul George. Micuta Charlotte a facut o remarca surprinzatoare la adresa fotografilor care asteptau afara pentru a prinde cateva cadre cu membrii familiei regale.

La evenimentul de luni de la palatul Saint James din Marea Britanie au asistat doar membrii familiei regale si prieteni apropiati ai parintilor. Dupa ceremonia tinuta la Capela Regala, Printul William, Kate si cei trei copii ai lor au aparut pentru scurt timp in fata fotografiilor.

Regina Elisabeta a II-a si Ducele de Edinburgh, Printul Philip, nu au participat la botezul stra-nepotului lor, a aratat Palatul Buckingham intr-un comunicat de presa.

In timp ce se tinea cu tatal ei de mana, indrazneata printesa Charlotte le-a spus fotografilor cu nonsalanta: „Voi nu veniti”. Micuta in varsta de 3 ani nu i-a slabit din priviri pe jurnalisti in timp ce se indeparta de presa alaturi de familia ei pentru a merge la petrecerea de dupa botez, la Clarence House.

Cu putin timp inainte de replica pentru fotografi, Charlotte furase inima celor din jurul ei prin manierele impecabile pe care le-a aratat la botezul fratelui ei, Printul Louis. Ea i-a strans mana cu incredere arhiepiscopului de Canterbury, Justin Welby, cel care a oficiat slujba religioasa.

La numai trei ani, Charlotte este ca un magnet pentru public, ajungand fara eforturi in centrul atentiei indiferent de evenimentul la care isi face aparitia alaturi de parintii ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img