marți, 19 martie, 2024

Ce masina conduce Monica Gabor in America! Multi o sa vorbeasca pe la colturi dupa ce o sa vada aceste imagini

Distribuie:

Publicat:

Monica Gabor duce o viata foarte buna in America, acolo unde locuieste impreuna cu iubitul ei, Mr. Pink. Vedeta este trista pentru ca nu este alaturi de fiica ei, Irina, insa face tot posibilul sa se vada cat mai des.
Fosta doamna Columbeanu a postat un filmulet pe pagina sa de Facebook, in care apare la volanul unui autoturism, insa nu orice model, Monica conduce un Rolls Royce. Se pare ca vedeta travserseaza o perioada buna pe toate planurile, chiar a dezvaluit de curand ca isi doreste sa aiba copii si cu actualul iubit.

”Ne dorim copii, la un moment dat. Vorbim despre asta destul de des, dar inca nu suntem hotarati cum si prin ce metoda, pentru ca ne gandim sa avem gemeni. Dar inca nu ne-am hotarat. Stim doar ca vrem sa ramanem impreuna pentru totdeauna, insa sa ai copil in America, unde nu ai familia cu tine, unde nu ai sustinere emotionala, mi se pare mult mai greu. Eu, cand am ramas insarcinata cu fetita mea, am avut tot sprijinul din partea familiei, mama a venit sa stea cu ea…”, a spus Monica Gabor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img