sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ce mesaj a scris Viviana pe coroana de flori depusa langa sicriul lui Cornel Gales? Toata lumea s-a emotionat

Distribuie:

Publicat:

Viviana Mantoiu, a scris un mesaj emoționant pe coroana cu flori depusă lângă sicriul în care se află trupul fără viață al lui Cornel Galeș. Unii dintre cei care l-au citit au simțit cum li se sfâșie inima.

Ce mesaj a scris fosta iubită a lui Cornel Galeș pe coroana cu flori

Coșciugul cu trupul fără viață al lui Cornel Galeș a fost depus la Biserica “Sfântul Nicolae Bazilescu” din București în această seară, cu puțin înainte de ora 19:00. În același lăcaș de cult, în urmă cu aproape trei ani, fostul impresar și-a luat rămas bun de la soția lui, Ileana Ciuculete. În imaginile surprinse în capelă apare și coroana cu garoafe roșii, pe care fosta iubită a bărbatului i-a adus-o. Ea a cerut să fie scris pe panglică următorul mesaj: “Nu te voi uita niciodată / Viviana Mantoiu”.
Soțul regretatei Ileana Ciuculete va fi condus pe ultimul drum de rude și prieteni joi, 12 decembrie. Cornel Galeș va fi înmormântat lângă “Zânica”, femeia alături de care a fost căsătorit mulți ani. Acesteia i-a fost alături până în ultima clipă de viață. Cântăreața de muzică populară a pierdut lupta cu temutul cancer pe 14 martie 2017.

Cornel Galeș a pierit în urma unui accident rutier

Cornel Galeș a murit la vârsta de 60 de ani și, de câteva luni bune, el se mutase din România în Spania. Soțul regretatei cântărețe Ileana Ciuculete a sfârșit în urma unui grav accident rutier. Acesta s-a produs în apropiere de Valencia pe 1 decembrie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img