vineri, 19 aprilie, 2024

Ce mesaj are Adriana Bahmuteanu pentru Silviu Prigoana, la 5 ani de la separere. Il trimite la Psihiatru

Distribuie:

Publicat:

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au despartit in urma cu cinci ani, iar de atunci se lupta prin tribunale. Dupa ce bruneta a incercat sa-l oblige pe milionar sa mearga la psihiatru printr-o decizie judecatoreasca, sentinta a fost data. Silviu Prigoana nu este obligat sa urmeze sedinte de evaluare sau consiliere psihiatrica, decizia fiind luata de judecatori pe 5 decembrie si avea termen de apel pana la sfarsitul acestei saptamani.

”Respinge capatul de cerere avand ca obiect suplinirea acordului paratului privind eventuale sedinte de evaluare psihiatrica si consiliere psihiatrica in cadrul unui spital de stat cu un doctor psihiatru cu competente psihiatrice, ca neintemeiat”, se arata in minuta sedintei.

In aceeasi sedinta, instnta a respins si cererea Adrianei Bahmuteanu de a-l obliga pe Prigoana sa-si de acordul dar si sa participe la sedinte de consiliere psihologica pentru unul dintre minori, ca ramasa fara obiect.
Adriana Bahmuteanu priveste cu incredere spre viitor: ”Merita sa imi traiesc viata!”

Adriana este hotarata sa lase in urma trecutul si isi propune sa ofere si altora din experienta sa de viata. Are licenta life coach, spune ea si s-a apucat sa studieze psihologia. Viata i se pare minunata dupa ce a reusit sa depaseasca momentele dificile. Inca nu lucreaza, iar asta o afecteaza destul de mult.

”O sa ma apuc sa tin seminarii despre cum sa depasesti un divort toxic. Mai avem cateva momente de depasit. Mergem la IML pentru o expertiza psihologica, la cererea instantei. Sunt life coach, am licenta, m-am apucat de psihologie. Intr-o buna zi, dupa ce o perioada am jelit, am vazut ca e soare pe cer si totul e minunat si merita sa imi traiesc viata. Imi lipseste partea profesionala, acum lucrez la 10% din capacitate, dar acum aceasta pauza imi face bine”, a declarat Adriana Bahmuteanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img