marți, 19 martie, 2024

Ce meserie avea Albertina Ionescu inainte de a ajunge in televiziune? Nu o sa-ti vina sa crezi!

Distribuie:

Publicat:

Deşi acum are o carieră minunată, lucrurile nu au stat la fel de bine dintotdeauna în ceea ce o priveşte pe Albertina Ionescu. Vedeta de televiziune a dat dovadă de multă ambiţie şi determinare de-a lungul timpului, făcând primii paşi spre o meserie încă din adolescenţă.

În vreme ce la vârsta de 14 ani alte adolescente de vârsta ei aveau alte priorităţi, Albertina Ionescu avea deja două joburi la activ. S-a născut şi a crescut într-o familie modestă, de aceea a învăţat să se descurce singură de mică. Lucrul cel mai de preţ care îi răsplătea munca era zâmbetul mamei ei.

“Am muncit de mică. La 14 ani aveam deja două joburi. Eram în zona de croitorie, făceam hăinuţe pentru căţei, respectiv băscuţe. Le dădeam consignaţiilor care le comercializau. Întotdeauna, în fiecare lună, cu banii pe care îi primeam îi cumpăram cadouri, bijuterii şi parfumuri, mamei mele, pentru că ştiam că se chinuie atât de mult cu totul. Avea două joburi şi stiam că face totul pentru mine. Îmi doream să îi arăt că o iubesc şi o apreciez foarte mult. Şi tot ce câştigam investeam în bucuria şi în zâmbetul de pe chipul ei”, a povestit Albertina Ionescu pentru OK!.

Cât despre cariera ei în televiziune, vedeta a declarat că a intrat în acest domeniu întâmplător. “Am fost apoi instructor într-o agenţie de modele pentru cei mici, iar la 18 ani am intrat, printr-o întâmplare, în televiziune. Am mers cu televiziunea şi cu facultatea în paralel. Şi iată că fac asta de 19 ani”, a mărturisit Albertina pentru sursa menţionată.

Deşi s-a confruntat şi cu momente neplăcute de-a lungul timpului, Albertina Ionescu a demonstrat că este o învingătoare şi că nu îi stă nimic în cale atunci când îşi propune ceva. Pentru asta a avut nevoie de multă răbdare şi linişte.

“Nu am avut timp să cad. De fiecare dată când eram mai jos cu energia citeam ceva frumos. Dacă astăzi mi se pare ceva rău, mâine s-ar putea să nu mai fie aşa. Trebuie doar să mă liniştesc şi să iau lucrurile aşa cum sunt, pentru că ele au venit în viaţa mea cu un motiv şi atunci accept asta. Am ajuns în acest punct destul de greu, citind foarte mult, dar ştiu că asta am de făcut”, a mai spus vedeta pentru aceeaşi sursă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img