sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Ce încearcă Barcelona! Catalanii au intrat pe fir pentru starul dorit de Real Madrid şi sunt gata de o adevărată lovitură de imagine

Distribuie:

Publicat:

Barcelona e gata să dea o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor, după ce l-a prezentat, luni seara, pe brazilianul Arthur (21 de ani). Cotidianul catalan Sport anunţă că formaţia de pe Camp Nou e pregătită să facă un efort financiar "foarte mare" pentru a-l transfera pe starul lui Chelsea, Eden Hazard (27 de ani), care e calificat cu naţionala Belgiei în semifinalele Mondialului din Rusia.
 

După ce l-au ratat pe Griezmann, oficialii Barcelonei încearcă o altă lovitură de imagine şi sunt gata să scoată din buzunar o sumă impresionantă pentru transferul belgianului Hazard, de la Chelsea. Mijlocaşul e om de bază pe Stamford Bridge. Visul cel mare al Barcelonei e Liga Campionilor, pe care au câştigat-o ultima dată în 2015.

Eden Hazard a venit la Chelsea în 2012, de la Lille şi a devenit jucător de bază în echipa londoneză. Hazard e dorit şi de Real Madrid, în cazul în care brazilianul Neymar nu va ajunge pe Santiago Bernabeu, după plecarea lui Ronaldo.

Ieri, FC Barcelona l-a achiziţionat pe mijlocaşul brazilian Arthur, care va avea o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro. În vârstă de 21 de ani, jucătorul a fost transferat de la Gremio Porto Alegre pentru 31 de milioane de euro. Arthur va semna pe şase sezoane, până în 2024.

Hazard a strâns, din momentul transferului la Chelsea, 300 de meciuri, 89 de goluri şi 75 de pase decisive. În acest moment, belgianul e cotat la 110 milioane de euro de către Transfermarkt, dar cota sa ar putea "exploda" având în vedere prestaţiile excelente de la Mondial şi de posibilitatea ca Belgia să câştige turneul final din Rusia.

prosport.ro

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img