joi, 25 aprilie, 2024

Ce ne rezerva astrele pentru ziua de 2 decembrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Micile probleme de sanatate pe care le-ai avut recet incep sa dispara, dovada ca tratamentul a fost corect. Incepi sa-ti recapeti energia si vitalitatea.

Taur
Simti ca ceva te trage inapoi si ai impresia ca nu progresezi deloc. Nu cauta motive din exterior pentru ca tu esti singurul vinovat. Gandurile tale sunt cele care te incarca negativ.

Gemeni
Spre deosebire de Tauri, increderea in fortele proprii este la cote maxime si, indiferent ca esti la munca sau in vacanta, te vei distra si vei avea o atitudine pozitiva.

Rac
Esti foarte irascibil, obosit si nu iti convine nimic, pentru ca ai uitat sa te mai ocupi si de tine. Ai muncit din greu si ai ajuns la o limita. E momentul sa iei o pauza.

Leu
Ori ai cheltuit prea mult, ori ai economsit prea multi bani. Este mai mult decat evident ca trebuie sa-ti regasesti echilibrul daca vrei sa fii fercit si sa nu ai o stare de frustare permanenta.

Fecioara
Astepti momentul pentru a incepe noi aventuri, tocmai pentru ca meditatia din ultimele luni te-a revigorat si ti-a oferit noi perspective.

Balanta
Fii atent si ai grija de tine ca aceasta goana dupa succes sa nu te extenueze. Daca te vei imbolnavi, nu mai conteaza nimic. Vei da banii pe tratamente si pe recuperare.

Scorpion
Ai nevoie sa te aerisesti putin, sa te relaxezi. Calatoreste, stai cu prietenii, cunoaste persoane noi, du-te la teatru si recreaza-ti mintea si sufletul. Nu iti va fi usor, dar nu ezita.

Sagetator
Te temi sa nu ii ranesti pe cei din jurul tau si sa nu ii faci sa se simta prost. Dar, in final, tu vei fi cel ranit, pentru ca iti faci rau singur. Nu vei vedea asta decat atunci cand va fi prea tarziu.

Capricorn
Reflecta la ce s-a intamplat cu tine in ultimele zile si vei vedea ca ai progresat extrem de mult intr-un timp foarte scurt. Ai plecat ca din pusca si nu te-ai mai oprit.

Varsator
Exista o  probabilitate ca gandurile tale sa se indrepte catre viata sentimentala. Inca esti in faza de testare a apelor, pana cand vei fi sigur de ce simti.

Pesti
Astazi, mai mult ca oricand, vei tanji sa scapi de rutina de zi cu zi. Vrei sa vezi fete si locuri noi. Cu toate astea, esti constient ca trebuie sa mentii un echilibru intre munca si timp liber.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img