miercuri, 24 aprilie, 2024

Ce necazuri te asteapta saptamana aceasta. Iata ce spune fiecare zodie

Distribuie:

Publicat:

Varsator(20 ianuarie – 18 februarie)

Nu vei intampina cumpene in aceasta saptamana, insa nici nu iti va merge bine pe niciun plan. Nu va fi vorba de nimic grav, dar micile probleme de zi cu zi te vor aduce in pragul disperarii. Toate se leaga intre ele, asa ca nu te vei putea concentra la seviciu daca te certi cu iubitul acasa, si situatia este valabila si invers.

Pesti
(19 februarie – 20 martie)

Nu vei intampina probleme serioase in aceasta saptamana, insa vei primi vesti proaste privitoare la bani. Situatia ta financiara este una buna, dar va trece printr-o perioada de dezechilibru, in care cheltuielile vor fi la ordinea zilei.

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Va fi o saptamana buna pentru tine, si nicidecum una in care vei intampina cumpene. Mici probleme obisnuite vor fi nelipsite, dar nu poate fi totul perfect. In dragoste si in cariera lucrurile merg in directia buna, insa starea ta de sanatate mai are scapari.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

O dezamagire in dragoste iti poate da viata peste cap in aceasta saptamana. Vei afla o informatie care nu iti va pica deloc bine, initial prin simplul fapt ca afli ca ai fost mintita de partenerul de viata.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Va fi o saptamana buna pentru tine, iar de cumpene nici nu se pune problema. In dragoste primesti vesti bune, in cariera te remarci, iar sanatatea ta este de fier! Nu inventa motive sa fii suparata din cand in cand!

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Nu vei intampina probleme in aceaste zile, si nimic deosebit nu este pe cale sa se produca. Situatia amoroasa va ramane aceeasi, doar pe plan profesional exista riscul unor divergente de opinie intre tine si colegii tai.

Leu(22 iulie – 22 august)

E posibil ca in aceasta saptamana sa te accidentezi si sa ai o revelatie cu privire la viata pe care vrei sa o ai. Viitorul tau depinde in mare parte de tine, si nu ar trebui sa mai fii atat de imprundenta ca si pana acum.

Fecioara(23 august – 22 septembrie)

Va fi o saptamana linistita, asa ca nu trebuie sa bagi in seama micile neplaceri de zi cu zi. Daca acestea nu ar exista, te-ai declara profund plictisita de viata pe care o ai. Cu bune si cu rele, te numeri printre zodiile norocoase ale acestei perioade.

Balanta(23 septembrie – 22 octombrie)

Relatia ta amoroasa trece prin clipe dificile si se poate spune ca esti la un pas de despartire. Este foarte important sa te ghidezi dupa ce iti dicteaza inima si sa lasi sfaturile celor din jur deoparte.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

E posibil ca o problema de sanatate sa sufere complicatii in aceasta perioada, de aceea trebuie mai multa prudenta. Daca stii ca trebuie sa ai mai multa grija de tine, ai face bine sa te tii de treaba!

Sagetator(22 noiembrie – 21 decembrie)

Incearca sa nu fii naiva in dragoste, mai ales daca ai un iubit doar de putin timp. Nu crede in promisiunile lui si nu te lasa manipulata, altfel risti sa fii dezamagita, ranita si te vei simti folosita.

Capricorn(22 decembrie – 20 ianuarie)

Iti merge bine pe toate planurile in aceasta saptamana, si te poti decalara fericita cu viata pe care o ai. Toate se intampla datorita tie, pentru ca niciodata nu ti-ai stabilit teluri de neatins si iti cunosti limitele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img