vineri, 26 aprilie, 2024

Ce note au luat la Bac fata lui Liviu Varciu si baiatul Ozanei Barabancea

Distribuie:

Publicat:

Ozana Barabancea si Daniel Iordachioaie au trecut prin mari emotii ieri, inainte sa se anunte rezultatele la Bacalaureat si au rasuflat usurati dupa aceea. Fiul Ozanei, Andrew, dar si Darius, baiatul cantaretului, au promovat examenul maturitatii cu note bunicele.

Fiul Ozanei, Andrew, a luat media 7,11, iar Darius, baiatul lui Iordachioaie, a reusit cu media 7,68. 

„Am luat si Bacul! Am luat si Capacitatea! Doamne, multumesc din suflet! Felicitari tuturor copiilor! Pentru carcotasi, va amintesc ca presiunea parintilor sau a presei nu ajuta nimanui. Sunt sigura ca toti copiii au invatat, poate unii au fost mai emotivi, poate au fost mai stresati. Multumim tuturor profesorilor pregatitori! Am avut un an greu. Numai eu stiu cum a fost acest an. Va binecuvantez pe toti!”, a scris Barabancea. 

Si Daniel Iordachioaie este multumit ca fiul lui, Darius, a luat o nota mai mare la Limba Romana, adica 8,2, iar la Economie a luat 7,95. Darius a fost elev la Colegiul National „Gheorghe Lazar” din Capitala.

Carmina, fiica lui Liviu Varciu, a dat gres la examenul de Matematica din cadrul Evaluarii Nationale. Ea a facut doar subiectul I si primul subpunct de la subiectul II pe foaia de examen, restul fiind scris pe ciorna, astfel ca a reusit sa obtina doar 4,5 la Matematica. „Am dat fata-n fata cu Evaluarea Nationala, pana atunci a fost lapte si miere. Am terminat clasa a VIII-a cu 9,11, dar nu a fost un avantaj atat de mare, pentru ca media anilor de gimaziu conta doar 20%, iar nota de la examen, 80%. La examen am dat-o in bara rau de tot. Lucrarea de la Romana mi-a fost anulata de cinci ori, dar am luat 8,40. La matematica…am dat-o in bara rau”, a sustinut Carmina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img