sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Ce nu e indicat sa ii spui iubitului

Distribuie:

Publicat:

Cand esti implicata intr-o relatie serioasa, tinzi sa vorbesti despre absolut orice cu iubitul tau. In unele cazuri, insa, acest lucru nu este indicat, deoarece unele aspecte nu fac decat sa creeze situatii conflictuale, care nu fac bine relatiei tale. Daca vrei sa eviti problemele care pot aparea, nu trebuie sa-i spui niciodata unele lucruri partenerului tau de viata. Iata cateva reguli de care ar trebui sa tii cont buna functionare a unei relatii.

Fostele tale iubiri trebuie sa ramana doar ale tale. Daca iti doresti ca actuala ta relatie sa functioneze, nu trebuie sa faci niciodata greseala sa ii povestesti iubitului despre fostele tale relatii si despre modul in care s-au comportat cu tine fostii iubiti. Prietenul tau va avea impresia ca tu vei face mereu comparatie intre ce ai avut inainte si ce ai acum, lucru care il poate descuraja si frustra foarte tare. Faptul ca iubitul tau nu mai are incredere in capacitatile sale de a te face fericita, va crea o stare de tensiune, care va afecta relatia voastra.

Evita sa vorbesti despre experientele tale intime. Oricat de mult isi exprima dorinta de a sti totul despre viata ta intima, iubitului tau nu ii prieste sa afle detalii cu privire la acest aspect. Nici unui barbat, care iubeste o femeie, nu ii place sa se gandeasca nici macar la faptul ca iubita sa a avut relatii intime si cu alte persoane. De aceea trebuie sa tii amanuntele de acest fel numai pentru tine. Viata sexuala este o parte foarte importanta, care sta la baza consolidarii unei relatii. Confesiunile de tipul acesta nu fac decat sa-ti determine partenerul de viata sa se gandeasca la ceea ce ai facut tu, uneori chiar in timpul actului intim. In loc sa se bucure de momentele pe care le traiti voi, iubitul tau va fi cu gandul in alta parte.
     
Nu trebuie sa ii reprosezi ca nu te satisface. Daca nu esti multumita de performanta partenerului tau in pat, nu trebuie sa ii spui asta sub forma de repros. Acesta este un subiect foarte delicat, care trebuie adus in discutie cu foarte mare grija, deoarece poate duce la aparitia frustrarilor si la pierderea increderii in propria persoana. Ii poti sugera iubitului tau ce anume te incanta, ce vrei sa faca, deoarece el nu are de unde sa stie ce iti place tie, daca nu ii spui. Eventual, il poti indruma chiar tu, in momentele voastre intime.

Daca ai inselat vreodata, nu ii mentiona lucrul asta. Iti doresti ca prietenul tau sa aiba incredere in tine? Atunci nu trebuie sa ii spui niciodata daca ai inselat, chiar daca nu ai facut-o in timpul relatiei voastre. Din momentul in care iubitul tau va afla ca esti in stare sa inseli, va incepe sa se indoiasca de capacitatea ta de a fi loiala. Astfel, el poate deveni suspicios si extrem de gelos.

Iubitul tau nu trebuie sa stie daca te mai gandesti la fostul. Femeile se leaga de trecutul lor prin tot felul de amintiri si sentimente. Daca, uneori, ai senzatia ca mai tii putin la fostul tau iubit si te mai gandesti, din cand in cand, la el, sa nu ii mentionezi lucrul acesta actualului tau prieten. Astfel, nu vei face decat sa-l determini sa se indoiasca de sentimentele tale pentru el, iar acest lucru va crea suferinta, suparare si, in cele din urma, va duce la ruptura relatiei voastre.

Nu ii spune despre barbatii care flirteaza cu tine. Fie ca recunosc sau nu, tuturor femeilor le place sa li se acorde atentie, sa fie admirate si observate de cat mai multe persoane, in special de barbati. Daca ai in jurul tau reprezentanti ai sexului masculin care te curteaza, nu ii spune acest lucru iubitului tau, deoarece nu va fi incantat. Se va simti amenintat, iar acest lucru il va determina sa riposteze, intr-un fel sau altul, iar tie s-ar putea sa nu iti placa comportamentul sau.

Nu trebuie sa ii arati ca te subestimezi. Fiecare femeie are defectele ei. Trebuie sa invatam sa ne acceptam asa cum suntem, fara sa facem prea multa drama in aceasta privinta. Chiar daca ai anumite slabiciuni si nu iti plac unele lucruri la tine, nu ii arata asta si iubitului tau. Este posibil ca unele aspecte pe care tu le sesizezi si care nu iti plac, el sa nu le observe. Tu trebuie sa ii arati ca te iubesti asa cum esti, pentru ca, astfel, il vei determina si pe el sa te iubeasca pentru ceea ce reprezinti, pentru felul in care arati si nu va dori sa schimbe nimic la tine.

Nu ii critica prietenii. Oricat de mult iubeste un barbat o femeie, acesta este atasat si de prietenii lui, de care are nevoie, intr-o anumita masura. Daca tie nu iti plac amicii iubitului tau, nu ii spune si lui acest lucru. El se va simti ca intre ciocan si nicovala si va avea senzatia ca trebuie sa aleaga intre tine si prietenii lui. Daca ceva nu este in regula cu anturajul partenerului tau, ai incredere ca, mai devreme sau mai tarziu, va sesiza si el asta. Lasa-l pe el sa observe!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img