vineri, 29 martie, 2024

Ce papuci de plaja sunt la moda in 2019. Modele pentru vara aceasta

Distribuie:

Publicat:

O data cu soarele si caldura a venit si vremea papucilor de plaja care sa ne poarte pasii spre concediul de vis. Iata ce papuci de plaja se poarta vara aceasta. Vara aceasta poti alege dintr-o multitudine de trenduri, dar aminteste-ti sa fii selectiva. Cel mai important lucru atunci cand iti alegi incaltarile de plaja este ca ele trebuie sa fie comode. Doar asa simti ca esti in vacanta.

Sandale cu talpa joasa

Daca iti doresti sa pui in valoare un costum de baie mai sofisticat si elegant, atunci asorteaza-l cu niste sandale deosebite. In 2019, se poarta atat cele cu sireturi sau barete, cat si cele cu snur de panglica, aplicatii florale sau din texturi stralucitoare. 

Vezi si: Eyelinerul alb, interesant si indraznet! Cum il purtam vara aceasta

Platforme

Tinuta ta va arata complet diferit daca alegi o pereche de papuci cu platforma. Sunt foarte versatili si pot fi purtati de dimineata pana seara, intr-o multitudine de outfituri. Pe plaja, la piscina sau seara in oras. Asadar, asigura-te ca ii ai in bagaj inainte de a pleca in vacanta. Vei arata chic in orice moment al zilei.

Flip- flop

Ai fi surprinsa sa afli ca papucii de plaja tip flip-flop sunt la moda si vara aceasta. Cu toate acestea, ei revin in trend cu un update. Se poarta culorile indraznete, cu diverse texturi sau chiar cei cu toc sculptat.

Sandale sport

Daca esti o femeie activa pe plaja si nu iti place neaparat sa stai la soare, pe sezlong, atunci ai nevoie de o pereche de sandale sport. In felul acesta, te vei putea bucura de activitati sportive precum voleiul pe plaja sau plimbari lungi. Indiferent de preferintele tale, cand vine vorba de o vacanta la mare, vei gasi papucii de plaja perfecti pentru tine, potriviti pentru fiecare caz.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img