News Flash:

Ce poti sa faci cu zeama de la muraturi

27 Ianuarie 2016
941 Vizualizari | 0 Comentarii
Adesea, zeama ramasa de la borcanul cu gogosari sau castraveti murati, este aruncata dupa consumarea legumelor. Stiai insa ca aceasta poate fi folosita in noi preparate? Iata patru idei geniale!

1. Sos pentru salate. Nu ai zeama de lamaie pentru prepararea dressingului pentru salata? Inlocuieste-o cu zeama de la muraturi! Vei obtine un dressing mai aromat ce va fi apreciat de intreaga familie!

3. Remediu pentru mahmureala. Dupa o noapte de distractie, alcoolul isi spune cuvantul? Bea cateva guri de zeama pentru muraturi si iti vei reveni in doar cateva minute.

3. Scoate sandvisurile din anonimat. Sandwichurile pentru pachetul de la scoala sau de la munca nu trebuie sa fie lipsite de gust. Adauga, pe langa mezeluri putina maioneza amestecata cu zeama de la muraturi.

4. Marineaza carnea. Adauga in marinata pentru carne si cateva linguri de zeama de la muraturi. Aceasta ajuta la fragezirea carnii si ii da o savoare aparte.

sursa: acasa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1029 (s) | 25 queries | Mysql time :0.013869 (s)

loading...