joi, 28 martie, 2024

Ce presupune munca dintr-un studio de videochat? Afla chiar de la modele!

Distribuie:

Publicat:

In prezent, industria de videochat este in plina ascensiune, in special datorita faptului ca tot mai multe tinere aleg sa se dedice profesional acestui mediu si reusesc sa obtina rezultate uimitoare intr-un timp foarte scurt. Desi a spune cuiva ca lucrezi intr-un studio de videochat poate fi o adevarata provocare, caci multe persoane nu stiu ce presupune activitatea unui model si sunt influentate de aparente, se pare ca e mai bine sa iti permiti sa ai o viata fericita, lipsita de griji, decat sa traiesti la limita subzistentei. Iar pentru ca imaginea modelelor dintr-un studio de videochat este de cele mai multe ori distorsionata, am stat de vorba cu 2 modele de la Studio20, cel mai premiat studio de videochat din Romania, care au impartasit detalii pretioase din viata lor profesionala!

"Am decis sa ma alatur unui studio de videochat din motive financiare"

Intrebata ce a determinat-o sa isi inceapa cariera intr-un studio de videochat, Bianca, o tanara de doar 20 de ani, a marturisit: "Dupa liceu, mi-am dorit foarte mult sa urmez o facultate. Acest lucru nu a fost posibil, intrucat provin dintr-o familie foarte saraca iar ai mei nu aveau cum sa ma intretina pe bancile scolii. Stiam ca trebuie sa imi gasesc ceva de lucru, insa un domeniu care sa imi aduca banii de care aveam nevoie pentru a-mi continua studiile, a ma intretine si a-mi ajuta familia. Am decis sa ma alatur unui studio videochat din motive financiare. Nu am stat pe ganduri si am ales Studio20, iar acum pot spune ca viata mea este in plina ascensiune. Inca de la interviu mi-am dat seama ca am de-a face cu oameni profesionisti si cu o echipa tanara, care ma intelege si este mereu dornica sa ma ajute indiferent de obstacole. Acum fac parte din aceasta familie, urmez cursurile unei facultati si, ce e cel mai important, fac ceea ce imi place", a spus Bianca.

"Munca intr-un studio de videochat mi-a schimbat viata"

O alta tanara care isi construieste o cariera de succes in industria de videochat este Alina, in varsta de 25 de ani: "Colaborarea cu un studio de videochat este extrem de importanta pentru mine, intrucat imi aduce veniturile de care am nevoie zilnic pentru a ma intretine si a construi ceea ce imi doresc. Cu banii castigati din videochat imi permit luxul unor haine mai bune, a unor interventii estetice si, ce e cel mai important, am reusit sa am casa mea cu banii jos. Pe lista mea de dorinte se afla o masina si cateva vacante in jurul lumii de care trebuie neaparat sa ma bucur. Pot sa spun cu mana pe inima ca munca intr-un studio de videochat mi-a schimba viata, caci altfel nu reuseam pana la 25 de ani sa imi implinesc idealurile. Am mai lucrat ca animatoare intr-un club si am cochetat si cu dansul de performanta, insa cred ca drumul meu inseamna mai mult. In viata amoroasa, am avut ghinionul de a fi abordata de cele mai dubioase persoane, asa ca prefer sa muncesc aici, la Studio20, si sa am situatia sub control in ceea ce priveste capitolul sentimental. Incerc sa nu ma atasez de persoanele cu care comunic si prefer sa ascult si sa invat din lectiile de viata ale oamenilor. Practic, sunt exact ca un psiholog care consiliaza si da sfaturi, caci am si eu destula experienta chiar si la o varsta frageda. Daca ar fi sa dau un sfat tinerelor care vor sa munceasca, pot doar sa le spun ca un studio de videochat potrivit le poate duce departe. Depinde doar de cat de ambitioase sunt!", se confeseaza Alina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img