sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ce s-a ales de eleva violata din Vaslui, dupa ce a picat BAC-ul! “Satenii vorbesc ca e femeie usoara!”

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce i-a aruncat dupa gratii pe cei care au batjocorit-o, fata violata de sapte barbati din Vaslui incearca sa isi refaca viata. Insa, pentru ca nu a luat examenul de bacalaureat, Raluca a fost nevoita sa se angajeze ca vanzatoare in sat.

O tara intreaga a fost socata in urma cu cateva luni de cazul fetei din Vaslui, care a fost violata pana la lesin de sapte barbati, pe un camp. Desi si-au recunoscut fapta, agresorii au fost lasati in libertate, dupa ce un judecator a hotarat ca ei nu reprezinta un pericol public.

Dupa ce sute de mii de oameni au protestat si au cerut arestarea barbatilor, instanta i-a condamnat la ani grei de inchisoare. Raluca a rasuflat usurata si a incercat sa isi construiasca un viitor, insa necazurile s-au tinut lant. Ea a picat si a doua sesiune a examenului de bacalaureat, iar mai apoi a aparut in presa aproape goala. Imaginile au fost trimise unui tanar cu care vorbea pe facebook, dar pe care nu il cunostea.

Dupa aparitia discutiilor si pozelor dintre cei doi, fata violata a fost blamata de multi dintre cei care au sustinut-o inainte, considerand ca limbajul si atitudinea ei sunt ale unei fete de moravuri usoare.

Parintii au trimis-o la munca!

Parintii fetei au fost socati atunci cand au citit mesajele si au vazut ce poze trimitea unui straini. Suparat si socat, tatal Ralucai nu i-a mai dat acesteia voie sa iasa din casa pentru mai bine de o saptamana. Intre timp, lucruile au intrat pe un fagas normal. Mai mult, pentru a-si castiga propria existenta, fata s-a angajat ca vanzatoare la magazinul din sat: ”Unii se mai uita urat la ea, dar ii ignora. Incearca sa isi vada de treaba si sa castige un ban. Alta sansa nu are. Parintii ei o tin din scurt, sunt foarte dezamagiti. Satenii inca isi dau coate, vorbesc pe la colturi ca e femeie usoara. Raluca, in schimb, nu pare deloc afectata de toate aceste lucruri. Este senina, linistita, rade, glumeste. Pentru ea viata a mers mai departe”, a declarat un vecin al fetei violate

Castiga 750 ron / luna!

Potrivit unui studiu recent, un vanzator in Romania, in medie, castiga un salariu lunar situat undeva in jurul sumei de 750 de lei. Foarte putin, daca tinem cont ca, in tara noastra, salariu mediu pe ecomie este de 1.355 lei / luna.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img