sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Ce s-a ales de Irina Petrea, la 15 ani dupa ce “SuperNanny” a fost scoasa din grila de Prima TV. Traieste cea mai mare drama pe care o poate trai o femeie

Distribuie:

Publicat:

Irina Petrea a devenit cunoscuta dupa ce a aparut in emisiunea“SuperNanny”, care rula in urma cu 15 ani la Prima TV. Ulterior, ea a mai moderat si alte show-uri in care erau prezentate numeroase povesti de-ale familiilor cu copii care aveau atitudini si comportamente nepotrivite. Iar in prezent, vedeta isi castiga bani facand aproximativ acelasi lucru, dar la un alt nivel. Si… in ciuda energiei pozitive pe care o raspandeste in jurul sau, Irina Petrea se confrunta cu un cosmar pe care l-au trait miliarde de femei.

Ce s-a ales de Irina Petrea, la 15 ani dupa ce “Supernanny” a fost scoasa din grila de Prima TV

In prezent, cea mai cunoscuta “SuperNanny” de la noi cutreiera Romania in lung si in lat, unde, in cadrul conferintelor, ea le spune parintilor, dar si cadrelor didactice cum sa gestioneze comportamentele dificile si inadecvate ale copiilor, dar si cum sa ii ajute pe adolescenti ca sa aiba succes in viata sau cum sa isi dezvolte increderea in sine micutii si sa fie fericiti. Desi de ani de zile lucreaza cu copiii si ii adora, medicii i-au dat o veste cumplita Irinei Petrea: este una dintre numeroasele femei care se confrunta cu infertilitate. Drama aceasta a depasit-o cu greu si, la un moment dat, s-a gandit la adoptie, dar sotul ei nu a fost in totalitate de acord.

“M-am obisnuit cu asta, am trecut peste! Pur si simplu sufar de ceea ce sufera o multime de alte femei, de infertilitate primara, doar ca nu am stiut. Cand am vazut ca nu raman gravida, m-am intrebat oare de ce? Apoi facand tot felul de analize, am constatat ca sufar de acest lucru si nu se poate face nimic.

M-am gandit sa adopt un copil, dar pentru asta trebuie sa fii ambii parteneri de acord…, iar acest subiect a ramas suspendat, deocamdata. Nu am putut sa ne punem de accord cu privire la acest subiect si am lasat-o asa, pentru ca e mai bine sa raman echilibrata decat sa ma tulbur cu o gramada de lucruri pe care nu le pot rezolva. Nu am facut nicio drama din asta, mi-a fost greu, dar am trecut peste, pana la urma trebuie sa accepti ceea ce nu poti sa schimbi”, a dezvaluit Irina Petrea in urma cu mai multi ani, relateaza revista VIVA.

Irina Petrea, mama vitrega pentru copiii sotului ei

Partenerul de viata al vedetei are copii dintr-o relatie anterioara, iar Irina Petrea se ocupa de cresterea si educatia lor.

“Nu am copiii mei, ci doar pe ai sotului si da, in limita “fisei postului” si cu incuviintarea tatalui lor peste a carui autoritate nu trec, aplic tot ceea ce stiu, nu numai ceea ce aplic in emisiune. Se cuvine sa spun ca tot ceea ce fac pe micul ecran este doar o parte din ceea ce stiu si pot sa fac, acea parte care poate fi redata prin intermediul unei emisiuni de gen”, a declarat fosta prezentatoare intr-un interviu mai vechi, conform apropotv.ro.

Irina Petrea, fosta prezentatoare

Irina Petrea a aparut pentru prima data pe micile ecrane in urma cu mai bine de un deceniu cand a devenit gazda emisiunii “Supernanny”, care a fost difuzata la Prima TV. Ea a moderat si show-ul “Copii contra parinti”, care a rulat pe postul National TV si, la inceputul lui 2012, vedeta a batut palma cu sefii de la Kanal D. Aici, Irina Petrea a prezentat emisiunea “Cei 7 ani de acasa”, un veritabil “reality check”, adica o proba a realitatii. Dupa ce a renuntat la proiectele de televiziune, ea s-a dedicat mult conferintelor in cadrul carora le da sfaturi pretioase parintilor si cadrelor didactivce. Fosta prezentatoare a publicat si cateva carti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img