vineri, 19 aprilie, 2024

Ce s-a intamplat cu profesoara de engleza din Vaslui, care abia leaga doua fraze, la 4 luni dupa momentul “Hello… Kitty!”

Distribuie:

Publicat:

Cazul profesoarei de engleza din Hreasca a devenit viral pe Internet, ca o proba a “excelentei” sistemului de invatamant romanesc. Ce s-a intamplat insa cu “eroina” acestui caz?

Potrivit Protv.ro,Diana Patriche preda engleza la clasele I-IV la scoala primara din Hreasca. A devenit faimoasa pe Internet drept profesoara “Hello… Kitty”, dar si alte momente au ramas memorabile. De poilda, la intrebarea “Cati copii aveti in clasa”, a raspuns “Twenty children in four class si fifteen intr-a doua, first class”.

Tanara profesoara are diplome, a trecut examenele iar in prezent legea nu permite inlaturarea ei de la catedra, deoarece posturile vacante trebuie „ocupate cu cineva”, spun reprezentantii Inspectoratului Scolar. „Nu putem exclude materiile din programa copiilor pentru ca nu avem cadre didactice”

In loc sa fie un semnal de alarma pentru sefii de la judet, dupa prezentarea reportajului in campania Stirilor ProTV”Fara carte, fara viitor” Diana Patriche a obtinut un post si mai bun. A reusit sa primeasca catedra de limba engleza pentru clasele V-VIII din comuna Coroiesti. Cu norma intreaga, de data asta. Practic, nu mai este nevoita sa faca naveta la Hreasca sa le predea elevilor din clasele mici. Doar directoarea scolii comunale si-a pierdut functia de conducere.

sursa:protv.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img