marți, 19 martie, 2024

Ce s-a întamplat cu cei doi copii din imagine după ce au apelat la emisiunea Visuri la Cheie de la Pro TV. Mama lor a fost înjunghiată, iar tatăl e principalul suspect

Distribuie:

Publicat:

Emisiunea ”Visuri la Cheie” de la Pro TV a adus în fața telespectatorilor, de foarte multe ori, povești de viață emoționante care i-au impresionat pe privitori. Una dintre acestea este a celor doi copii care au apelat la producătorii emisiunii, solicitând sprijinul acestora.

Mihai are 10 ani, iar Maria a împlinit 4 anișori. Locuiesc la Călimănești, fiind crescuți de bunici. Acum un an, în familia lor s-a petrecut o dramă. Mama micuților a fost înjunghiată chiar de tatăl lor, iar femeia s-a stins din viață. Casa în care locuiesc este unA veche, cu acoperișul găurit și care necesită multe îmbunătățiri, însă arhitecții emisiunii fac față acestei provocări. Iar Mihai și Maria vor avea parte, astfel, de o mică bucurie care să le facă viața mai frumoasă.

„Simțeam că ceva este în neregulă”– a povestit, lăcrimând, bunica micuților. Chiar ea a fost cea care și-a găsit fiica fără suflare, conform infromațiilor transmise de Viva!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img