marți, 19 martie, 2024

Ce salarii lunare au Adela Popescu la Pro TV si Radu Valcan la Antena 1! Surpriza: Cine castiga mai mult

Distribuie:

Publicat:

Celebrul cuplu Adela Popescu – Radu Valcan se poate considera un privilegiat al sortii! Au impreuna o familie superba, ei doi se iubesc ca la inceput, iar profesional nu se pot plange, pentru ca amandoi incaseaza lunar, din televiziune, salarii foarte mari.

Unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, Adela Popescu si Radu Valcan pot spune ca le merge foarte bine si din punct de vedere profesional. Chiar daca acum Adela este in concediu de crestere al celui de-al doilea copil, cu siguranta ea va reveni curand pe televizor. Nu de alta, dar prestatia ei este destul de bine platita. Asadar, conform click.ro, frumoasa prezentatoare ar primi de la Pro Tv nu mai putin de 2.000 de euro pe luna pentru doua ore si jumatate de emisiune.

Radu Valcan este mult mai castigat la postul concurent, la Antena 1, acolo unde prezinta ”Insula iubirii”.  Potrivit liberatea.ro, acesta ar castiga nu mai putin de 10.000 de euro, iar negocierea contractului s-a facut pe termen lung!

”Ne cautam cele mai ieftine vacante”

Chiar daca putem spune ca nu au griji financiare, tinand cont de salariile pe care le incaseaza, iata ca Adela si Radu sunt foarte chibzuiti si nu fac risipa de bani nici macar atunci cand vine vorba de vacante.

”Noi suntem pe bune, nu aratam perfectiunea. Si noi ne cautam cele mai ieftine vacante, ne uitam pe meniu cat costa mancarea, nu-ti imagina ca… Avem rate, suntem oameni care muncim pentru banii nostri foarte mult, avem grije de ei (rade) Suntem foarte chibzuiti. De exemplu, eu imi cumpar haine scumpe foarte rar. In rest, imi command pe net, am descoperit si eu recent cumparaturile online. Inainte, daca gaseam un link, si pur si simplu ii trimiteam lui Radu linkul si el facea comanda. El isi comanda mult online, apropo, ii vin colete incontinuu”, a declarat Adela Popescu intr-un interviu acordat viva.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img