marți, 19 martie, 2024

Ce salariu castiga Mihai Bendeac la Antena 1 si unde se duc toti banii lui, in fiecare luna

Distribuie:

Publicat:

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai nonconformisti actori din Romania, iar despre veniturile lui s-a aflat accidental din declaratia de avere a tatalui sau, care este inspector la Agentia Domeniilor Statului. De acolo reiese faptul ca actorul castiga in anul 2017 cel putin 7 mii de euro pe luna.

Danut Bendeac arata in declaratia lui de avere, depusa pentru anul 2016, ca a primit un cadou de 365.060 lei (peste 81.000 euro) de la fiul sau, suma care provenea din contracte de drepturi de autor. Banii au intrat imediat intr-un depozit deschis la o banca din Bucuresti. Tatal lui Bendeac mai apare ca proprietar a trei autoturisme de lux, cu care de obicei este vazut actorul. Mihai Bendeac a trecut un apartament si o vila din sectorul 3, pe numele mamei sale, Emilia.

”Parintii mei se ocupa de gestionarea veniturilor mele, in exclusivitate. Am un card, pe care il pierd la fiecare doua luni, tata avand mereu altul de rezerva, card pe care tata, din cand in cand imi pune niste bani”, a povestit amuzat Bendeac, completand: ”Pierd lucruri. Daca imi dai un ac si ma lasi trei minute, l-am facut disparut. Nu pot sa umblu cu buletinul sau cu permisul de conducere la mine, pentru ca le pierd. Am doar niste copii in masina. Cand vad acte, imi transpira palmele”.

CE SALARIU ARE CHELOO LA IUMOR DE LA ANTENA 1

Probabil ca multi s-ar fi asteptat ca actorul Mihai Bendeac sa fie cel mai avantajat la bani dintre toti juratii de la iUmor. Surpriza in, isa! Cheloo si-a negociat salariul cu mai mult talent! 

Surpriza o face salariul pe care colegul lui de emisiune, Cheloo, il incaseaza luna de luna… si este mult mai mare decat a lui Bendeac! Potrivit unor surse din Antena, se pare ca artistul este platit cu 10.000 de euro ca sa faca parte din juriul emisinii „iUmor”.

De asemenea, Cheloo a dat lovitura si in afacerile din domeniul muzical. In 2004, cantaretul, pe numele sau real Catalin Stefan Ion, si-a infiintat o firma specializata pe activitati de realizare a inregistrarilor audio si activitatt de editare muzica, Cheloo detinand si un studio unde produce piese si pentru alti artisti. In 2017 profitul incasat de Cheloo a fost de 241.410 lei, aproximativ 53.000 de euro, ceea ce inseamna ca afacerea i-a adus cantaretului peste 4.400 de euro pe luna.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img