vineri, 19 aprilie, 2024

Ce schimbare! Lavinia Parva, in forma maxima la o luna dupa ce a nascut – FOTO

Distribuie:

Publicat:

La mijlocul lunii mai, Lavinia Parva trecea prin chinurile nasterii, insa traia si unul dintre cele mai emotionante momente din viata sa, atunci cand si-a strans pentru prima oara in brate baietelul. Sarcinai-a cam dat batai de cap cantaretei, caci nu a fost scutita de retentia de apa, specifica gravidelor, insa iata ca solista revine usor-usor la formele de dinainte.

Daca inainte sa-i dea nastere baietelului ei si al lui Stefan Banica Jr, Lavinia glumea pe seama siluetei sale mai robuste, iata ca proaspata mamica nu a pierdut timpul si, dupa nastere, a aratat ca este in mare forma. Desi experimenteaza rolul de mama pentru prima oara, se pare ca sotia lui Banica se descurca de minune in aceasta postura, si din perspectiva „luptei” cu kilogramele in plus.

Sarcina o transformase semnificativ pe Lavinia Parva, insa iata ca la doar o luna dupa ce a iesit de la maternitate a reusit sa isi recapete silueta din trecut. Lavinia este pe drumul cel bun cu silueta si ca alaptarea face minuni in procesul de remodelare a corpului unui mamici. Se spune ca alaptatul la san al bebelusului este benefic atat pentru copil, cat si pentru mama.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img