vineri, 29 martie, 2024

Ce se intampla cand consumi morcovi cu mere si sfecla

Distribuie:

Publicat:

Fara indoiala, una dintre cele mai bune modalitati de a furniza organismului o cantitate mare de nutrienti de la legume si fructe este prin combinarea lor intr-un suc. Sucul de fructe si legume este adesea mai eficient decat consumul de fructe si legume integrale, deoarece multi oameni nu reusesc sa atinga dozele zilnice recomandate. Bogatia de fibre rezultata din combinarea mai multor fructe si legume iti imbunatateste sanatatea sistemului digestiv. Sucurile naturale sunt, de asemenea, capabile sa reduca riscul de cancer, sa intareasca imunitatea, sa curete corpul si sa te ajute sa scapi de kilogramele in exces. 

Prin combinarea acestor fructe si legume, vei obtine o sursa importanta de sanatate. Cu un continut ridicat de vitamina C si fibre, dar si de carbohidrati, merele sunt unul dintre cele mai sanatoase fructe. In plus, acestea nu contin colesterol sau grasimi si pot fi de mare ajutor daca vrei sa elimini excesul de greutate, sa imbunatatesti sanatatea oculara si sa cresti nivelul de energie.

Morcovii au un continut bogat de magneziu si seleniu, precum si de vitamina A, B, C, E si K. Acestia sunt cunoscuti si pentru puterea lor antioxidanta si capacitatea de a scadea riscul de cancer. Sfecla aduce un aport important de fibre, potasiu, fier, acid folic, calciu, vitamina A si C. Cand il incluzi in dieta ta zilnica, acest amestec de morcovi cu mere si sfecla poate face minuni pentru starea ta generala de sanatate. Iata cum il poti prepara!

Suc de morcovi cu mere si sfecla

Ingrediente: cantitati egale de sfecla tocata, morcovi si mere

Mod de preparare: Adauga toate ingredientele intr-un blender sau intr-un storcator si amesteca pana cand obtii o compozitie omogena. Apoi strecoara continutul si adauga-l intr-o sticla. Tine-l la frigider pana cand il bei pe tot, insa este recomandat sa iti faci proaspat in fiecare zi. Bea un pahar de suc dimineata, pe stomacul gol, de obicei cu o ora inainte de micul dejun. Mai bea un alt pahar de suc dupa-amiaza. Repeta procedeul in fiecare zi, pentru o perioada de 90 de zile, pentru beneficii optime aduse sanatatii.

Beneficiile pentru sanatate aduse de sucul de morcovi, mere si sfecla

Imbunatatirea vederii

Daca vei bea acest suc in mod regulat, vei ameliora problemele cu ochii uscati, rosii sau obositi.

Imbunatirea pielii

Puterea antiinflamatorie a acestui suc va elimina bacteriile si virusurile si, prin urmare, va ameliora alergiile si alte probleme ale pielii. 
In plus, aceasta bautura va amana aparitia ridurilor si va spori elasticitatea pielii.

Imbunatatirea sanatatii inimii

Fitonutrientii din aceasta combinatie, inclusiv luteina, beta si alfa-carotenul, vor stimula sanatatea inimii. In plus, merele vor reduce nivelul de colesterol rau si vor echilibra tensiunea arteriala.

Perfect pentru sanatatea femeilor

Daca ai nevoie sa ameliorezi simptomelor sindromului premenstrual, crampele si durerile menstruale, acesta este unul dintre cele mai bune remedii naturale. De asemenea, va reduce oboseala comuna acestei perioade si va creste nivelul de fier. sursa: eva.ro
A.M.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img